Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális dolog az ha párom volt barátnője idegesít? Elég ha meglátom és egyből arra gondolok, hogy kb.12 éve volt hozzá köze.
menj pszichológushoz, ez már beteges.
és azért beteges, mert a férjednek semmi köze már a nőhöz, eltelt csomó év mióta ők szétmentek, állítólag jó a házasságod, és ezen pörögsz.
ez nem normális.
"Nem mondtam ezt el férjemnek mert félek attól, hogy kinevet és butaságnak tartja mindezt."
Ez ment meg téged a negatív hangvételű kommentemtől. Egyáltalán nem tudnám tolerálni a férjed helyében, ha ilyenekkel traktálnál.
Nem is értem, hogy miért van ez a fejedben, hisz a férjed 'ki nem állja a csajt (nem beszélnek, még csak nem is köszönnek egymásnak)'. Mit akarsz ennél többet?
Egyáltalán hogy jön fel benned ez? Milyen szituban jut eszedbe?
"nem vagyok elég jó." - Ebben leledzik a problémád. Tessék önbizalmat szerezni és utána el fog múlni ez a butaság.
Köszönöm a válaszokat!
2-es, tudom, hogy párom sem tolerálná mert régen mikor még szóba került a kapcsolatuk már akkor mondta, hogy butaság és hová is gondolok a hülyeségeimmel. Ennyivel le is zárta a témát én meg feszegetni nem akartam és akarom azóta sem. Csak egy kis megerősítésre vágytam volna akkor. Nem a szavak embere mondjuk, de máskülönben kimutatja, hogy szeret.
Igazad lehet az önbizalom szerzésben...mert szegény férjem mi többet tehet még??? Hisz nem is csinál semmit és okot sem ad a kérdéseimre.
Köszönöm a válaszodat, nagyon igazad van!
Nem ér annyit egyetlen nő sem, hogy a biztos jól működő kapcsolatunkat meginogtassam a hülyeségeim miatt.
Ketteske, de cuki vagy :D
Témára visszatérve, néha mi nők hajlamosak vagyunk azon is aggódni, hogy aggódunk :) Nyilvánvaló, hogy szereted a férjedet és nem szeretnéd elveszíteni, de olykor azzal lehet igazán elüldözni a másikat, ha ilyeneken lovagolunk. A fantáziád inkább kamatoztasd, szerintem, a kettőtök kapcsolatán. Legalábbis én ezt szoktam tenni, ha véletlen a férjem exe eszembe jut xD Gyorsan arra terelem a gondolataimat, hogy mivel kellene meglepnem, mivel tehetném boldoggá.
Tudom srácok, borzalmasak vagyunk mi nők, de ezzel az esetlenségünkkel együtt is tudunk ám szerethetőek lenni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!