Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális dolog ez a férjemtől?
Üvegszálas műanyag a kád?
Mert igen, valóban beszakadhatott volna. 50kilo, kb 25cm2-en.
Az, hogy mennyire cseszett le, azt mi nem tudhatjuk.
26/F
Egy dolog, hogy a kádban kárt tehettél volna, de mi van ha leesel a székről és szétcsapod a fejedet a kádon?!?!
Legközelebb inkább kérd meg őt, hogy takarítsa le a felső részt.
Utolsónak teljesen igaza van.
Jobban átgondolva ;)
-Dràgàm, telibetalàltam egy fàt, àrokba csûsztam.
-Remèlem az autônak semmi baja...
Egyrészt veszélyes, másrészt tönkre teheted a kádat!!!
Az akril kádat nem lehet szépen javítani, ha vékony anyagból van(3mm), akkor simán berepedhet egy pontszerű erős igénybevételtől.
38F
Igaza van. A mienk ettől kisebb terheléstől is betört. Javíthatatlan, és csúnya sérülést okozott. A cseréje 100ezrekbe kerül a kiegészítő munkák miatt, a kád ára emellett eltörpül.
Az előttem szólót tudom ismételni, hogy nagyot eshettél volna. Figyelembe véve, hogy egy fürdőszobáról van szó, olyan szerencsétlenül lehet esni, hogy fel sem kelsz.
A férjed mindezeket nagyon jól tudja. Nem csoda, hogy kiakadt.
Csak gondolj bele, te hogy reagálnál, ha a férjed, csak úgy heccből "orosz rulettet" játszana? (Ez hasonlít a legjobban arra, amit te csináltál, csak a tiednél nagyobb a kockázat.)
Ezzel az egésszel csak az a baj, ahogy a férjedhez viszonyulsz. Ha tényleg úgy viszonyulsz hozzá, ahogy a kérdésből átjön, és csak azért írtad ki a kérdést, hogy csak erre választ kapj, akkor nemsokára nagy bajban lesz a házasságotok, ha még nincs baj.
Szerintem gondold végig, hogy miért nem bízol benne, miért nézed le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!