Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egeszsegugyi okokbol nem lehettunk egyutt egy ideig, ma vegre lehetne, de a ferjem pecazni megy. Mit szolnal hozza a helyemben?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 8. 11:49
12/43 anonim válasza:
Ezen a két napon már nem múlik semmi.
13/43 anonim válasza:
Én bizony megmondanám, hogy "szívem, én ma este szeretkezni akarok veled. Kérlek most ne menj pecázni". Ha ennek ellenére elmegy, akkor legalább tudom, mennyit érek neki.
14/43 anonim válasza:
Kapcsolatban elengedés? nem-megharagudás ha elmegy? Az szép!
15/43 A kérdező kommentje:
Hazassag, nem kapcsolat. Mint mar irtam, ezalatt azt ertem, hogy megbeszelte velem, hogy szeretne elmenni horgaszni, amire en rabolintottam, csak epp nekem mas terveim vtak :)
2019. ápr. 8. 13:53
17/43 anonim válasza:
Majd bepótoljátok. Nem kell zsarolni vagy kötelezővé tenni se. Tudta egyáltalán, mit terveztél, mielőtt elígérkezett a haveroknak? (És mi lenne veled, ha hónapokig lenne szünet bármi miatt (pl. veszélyeztetett terhesség vagy külföldi meló)? De ha annyira nem bírod, irány utána a nádasba :))
18/43 A kérdező kommentje:
Igen, tudja a tervem, o is ezt tervezte :) Nem volt meg alkalma az iden horgaszni, most hivta valaki.
Ha valami miatt tiltva lennek, az mas, de annnyira vartam az estet, most meg varnom kell a holnap estet. Na mindegy.
2019. ápr. 8. 14:36
19/43 anonim válasza:
Házasok vagytok basszus, előttetek az egész élet együtt. Akkor mit számít két nap? Tudom milyen ez, nekem is volt olyan problémám ami miatt nem tudtam együtt lenni a párommal és ha miattad nem lehetett akkor pont jót fog tenni még két nap "pihenés". Én a helyedben ezt a két napot a teljes relaxra használnám, hogy feltöltődjek, ledobjam a betegség maradványait, vegyek egy illóolajos fürdőt, és barátnőkkel beszélgessek.
20/43 anonim válasza:
Mintha csak ma lehetne szexeln. Holnap is lesz nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!