Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 19 éves vagyok, párom 30....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves vagyok, párom 30. Szerintetek korai házasságra gondolnom? Még tanulok, diákmunkát végzek alkalmi jelleggel, de a párommal élek, neki van saját lakása, stabil állása.

Figyelt kérdés

2019. febr. 4. 22:54
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem csak provokáció a kérdés, de ha mégsem, akkor büszke lehetsz magadra, hogy még 20 éves sem vagy, de már egy idősebb férfi kitartott szajhája lettél.
2019. febr. 5. 15:48
 42/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értem, miért kell leszajházni egy tapasztalatlan embert, aki láthatóan jogilag felnőtt, fejben viszont még inkább gyerek. Kérdező, önmagában az, hogy 19 évesen elköteleződnél, bármilyen képzettség, élettapasztalat (munka, megélhetés, önálló élet stb.) hiányában azt mutatja, hogy gyerek vagy. Egy év után házasság? Ugyan miért? Ismered már annyira, hogy elköteleződnél mellette? Átéltetek már rizikósabb élethelyzeteket (ehhez legalább 2-3 év kell)? Te is hozzájárulsz a családi kasszához (nyilvánvalóan nem, hiszen alkalmi munkából élsz)? Akkor honnan tudod a dolgok értékét? Hogyan tudsz megbecsülni bármit?

Nem lenézlek, csak próbálom felnyitni a szemed: ha vártok még a házassággal, akkor semmi nem történik. Ha viszont beleugrotok, akkor adott esetben nagyon nehéz lesz kikecmeregni, főleg akkor ha lesz gyerek is. Apropó gyerek: ne gondold, hogy az nem jönne belátható időn belül. 1 év után házasság, ami azt jelenti, hogy újítani kellett, akkor jó eséllyel egy éven (de én inkább fél évet mondanék) belül jönne a gyerek is.

(25 voltam)

2019. febr. 5. 20:35
 43/46 A kérdező kommentje:

"Gratulálok, hogy lekötöd magad egy pedóhoz."

milyen buta megjegyzés!

pedofil az, aki a gyerekek iránt érez vonzalmat, a 13 év alattiak iránt.

én már nagykorú voltam, mikor összejöttünk!

2019. febr. 5. 22:17
 44/46 anonim ***** válasza:
100%

Egy egeszseges 30 eves az nem egy tinivel kezd... imponal neki a lany tapasztalatlansaga stb. (Egy 4 eves tini kapcsolat amit ir a kerdezo, az nem tapasztalat.)

Banni fogod hogy elpocsekoltad ra a fiatalsagodat de addigra mar keso lesz.

Egyebkent meg nem csak a ket veglet letezik hogy vagy lekoti magat vagy kieli magat.

2019. febr. 6. 10:57
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek hasonlót, ott 18 éves a lány (még középiskolás) és 31 lesz most a "fiú". Kb. másfél éve vannak együtt, pár hónapja volt eljegyezés, nem tudom, mennyire komoly a szándék.

Nálatok sem tudom, hogy mennyire komoly. Egy 19 éves lány még általában nem fogja fel a házasságkötés jelentőségét, csak a "romi képeket" és a fehér ruhát látja. Nem azt, hogy életre szólóan jóban-rosszban a másik mellett. Persze, ezt sokan 30 évesen se fogják fel, de talán ott már jobb az arány.

2019. febr. 6. 13:30
 46/46 anonim ***** válasza:
46%

Részedről nincs nagy kockázat a házasságban, inkább előnyei vannak, azzal hogy biztosabb háttered lesz.

Párod vállal ezzel nagyobb kockázatot.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: igen, korai 19 évesen életre szóló elköteleződésről dönteni, de tekintve, hogy a házasságok egyre kevésbé szólnak örök időkre, miért ne lépnétek meg, ha ennek mindkettőtök számára van jelentősége.

2019. febr. 6. 13:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!