Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves vagyok, párom 30. Szerintetek korai házasságra gondolnom? Még tanulok, diákmunkát végzek alkalmi jelleggel, de a párommal élek, neki van saját lakása, stabil állása.
17: Különben egy sikeres párkapcsolatnak feltétele, hogy ne alá-fölé-, hanem mellérendeltségi viszonyban álljanak a felek. Amikor gyereket szülsz, természetszerűleg kiszolgáltatott leszel fizikailag 1-3 évig. Mi van, ha akkor romlik meg a házasság? Hogy tartod el magatokat férj nélkül? Vagy hagyod, hogy bántsa a gyereket és téged, mert nincs más lehetőséged?
Vagy mi van, ha megszűnik a bevétele a férjednek?
Mi van, ha megsérül, kórházba kerül?
Mi van, ha meghal?
17: Ja, igen, még egy adalék: az említett barátnőmet elítélte bűncselekményért a bíróság (Kiskorú veszélyeztetése), amiért nem menekült el a gyerekekkel a férj elől.
Ők is évekig együtt voltak és megszületett már 2 gyerek, mire ez a helyzet előállt!
21-22-23, aki írta ezeket a válaszokat.
lécci, ezt a sztorit ne hozd be a bnődről, mert teljesen nem illik ide.
ennyi erővel bármelyik párkapcsolatban v. házasságban élő nőnek mondhatod.
nem hiszem, h. ebben én érintett lennék, vagy jobban érintett, mint bárki.
Miért lenne fontos a házasság? Papír nélkül nem tudtok együtt élni még pár évet?
Fentebb már leírták a lényeget: nagyon korai; érdemes várnod még legalább 3-4 évet. Akkor még mindig csak 22-23 körül leszel, de sokkal több élettapasztalatod lesz, másképpen fogsz látni dolgokat és a kapcsolatotok is más szinten lesz.
"nem hiszem, h. ebben én érintett lennék, vagy jobban érintett, mint bárki."
Miért, van saját lakásod, saját egzisztenciád?
Ha nincs, akkor érintett vagy!
a szüleimhez, sőt a nagyszüleimhez is bármikor visszaköltözhetek.
van mögöttem egy olyan erős szociális háló, ami sok nő mögött nincs.
nem értem kell aggódni.
19 és fél éves vok...
Meg érett, felnőtt nő, ahogy látom.
Azt írod, hogy ti 100%, hogy örökké együtt lesztek, nem lesz semmi gikszer. Akkor áruld el, miért nem értek rá pár évig papír nélkül együtt élni?
Te ugyanúgy gyerek státuszban vagy, eltartott leszel, csak nem a szüleid, hanem az épp aktuális pasid melletted.
Ennek van ám egy másik buktatója is: ha akkor érzed úgy, hogy ideje külön menni, mikor neked van fix munkád és kereseted, akkor egyből megkapod, hogy őt csak kihasználtad, és csak addig kellett, amíg suli alatt eltart, meg nem kell kollégiumban nyomorogni.
Area meg majd rájössz magadtól, hogy mit értenek kihasználás alatt, ha együtt laktok. Nem véletlen, hogy 30 évesen csak egy naiv kis 19 évest keresett magának, akit kiszolgáltatott helyzetben odaköltöztet magához. Egy cipőt nem tudsz venni magadnak, még a fogmazásgátlód is ő veszi meg. Már ha megveszi...
Azért korai hazassagra gondolnod, mert idejossz megkerdezni, hogy korai-e idegenektol. Felnott emberek tudjak, mit akarnak, es aszerint cselekednek.
Mi 19/29 felallasban jottunk ossze, es eszembe se jutott volna senkit megkerdezni arrol, hogy korai-e x dolog, mert en tudtam, hogy nekem nem korai, nekem/nekünk igy jol mukodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!