Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves vagyok, párom 30. Szerintetek korai házasságra gondolnom? Még tanulok, diákmunkát végzek alkalmi jelleggel, de a párommal élek, neki van saját lakása, stabil állása.
"Azt írod, hogy ti 100%, hogy örökké együtt lesztek, nem lesz semmi gikszer."
miért hazudsz?!
én ilyet hol írtam?
"Area meg majd rájössz magadtól, hogy mit értenek kihasználás alatt, ha együtt laktok."
1 éve együtt lakunk!!!!
Igen,korai.Nagyon is!
Felnem fogom ilyen fiatalon mi a bűbánatos fenéért kell házasodni
A kiélés alatt nem az idióta szexet értettem... miért kell kindig arra gondolni egyből . Engem nem érdekel az hogy idegennel vagy bárkivel szexeljek de ezt most hagyjuk. Kiélés alatt bulizást értem a szabadságot a függetlenséget , senki nem uralkodjon rajtam, nem kell másra csicskazni , főzni mosni takarítani mert házasság utána ez vár a nőre szolga sors
Kiélés nem egyből már a szar szex ... istenem . Kit érdekel a szex
Látod milyen idióták az emberek? Feltettél egy egyszerű kérdést, erre milyen válaszok jönnek? Ki fogják verni a fogadat, kihasználnak, a párod egy pedofil, stb stb stb
Nagyon sok itt az irigy ember akik nem képesek elkötelezni magukat egy ember mellett sem mert lelkileg defektesek.
Ne hallgass rájuk csak magadra. Ha úgy érzed férjhez szeretnél menni akkor tedd meg, kötelezd el magad egy ember mellett egy életre és legyetek nagyon boldogok.
Hidd el az ember öregen is tud ostoba döntéseket hozni, meg fiatalon is jókat. Ez nem életkor függvénye.
Szerinted mennyiben változna az életed ha férjnél lennél? Semmivel nem lenne nagyobb a függés mint most, sőt bizonyos jogokat is formálnál.
Legrosszabb esetben: összepakolod a motyóidat és anyukádhoz költözöl.
Hallgass a szívedre.
Szerintem is korai. Ráértek még pár évet várni, semmi nem történik. Nem kell erőszakra gondolni, csak arra, hogy nagyon eltérő irányban fog változni a személyiségetek, főleg a tiéd. Én is másmilyen voltam 19 évesen, mint 25 évesen. Most úgy gondolod, hogy nem változol, pedig fogsz.
Végül is el lehet válni később, csak az már sokkal nehezebb lesz.
"Látod milyen idióták az emberek? Feltettél egy egyszerű kérdést, erre milyen válaszok jönnek?"
Az emberek az idióták, mert ledöbbennek azon, hogy valaki 14 évesen már nemi életet él, és 19 évesen el akar köteleződni egy 30 éves férfi mellett, akinek jó útra kéne térnie?? Te normális vagy?! :o
19 vagy és 1 és fél éve jártok a 30 éves pasiddal.
Gratulálok, hogy lekötöd magad egy pedóhoz.
:D
Tiszta röhej ez a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!