Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nélkülem ment iszogatni, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nélkülem ment iszogatni, nem volt őszinte?

Figyelt kérdés

Férjemmel négy éve vagyunk együtt, van egy négy hónapos babánk. Nem mindig vagyunk boldogok, előfordul veszekedés, mostanában én vagyok sokszor kiakadva, sajnos a terhesség meg szülés megviselte a testem, még van rajtam 12 kiló plusz, de így is 63 kiló vagyok, de magamhoz képest ez sok :(

Az a lényeg, hogy attól tartok, férjem nem fog kívánni, ezért máshoz megy. Amíg fürdött, belenéztem a telefonjába. A közösségi oldalon van egy messenger csoport, a szombat esti összejövetel résztvevőivel. Akik töltöttek fel képeket, amik akkor készültek. Volt rajt egy nő, akit férjem nem említett és egymás mellett ültek több képen is.

Férjem itthon ülő típus, évente kb 4-5 alkalommal megy el kikapcsolódni, nincs igénye többre. Iszogat barátaival, elmennek szórakozóhelyekre.

Most szombaton is ez így történt, egy jó barátjának szülinapi házi bulija volt. Csendesebb összejövetel volt, nem volt nagy berúgás, férjem éjjel kettő óra körül ért haza, én megébredtem, pár szót beszéltünk, de nem volt részeg, csak jókedvű :)

Másnap kérdeztem tőle, kik voltak még ott, nagyjából ismertem mindenkit, akit felsorolt. De azt a nőt nem említette. Nem tudom, hogy szándékosan e vagy nem, de gyanús. Mit csináljak? Ha elmondom, hogy láttam a képeket, és miért hazudott, akkor lebukok, hogy tudom a telefonjának a feloldókódját, így többé nem tudnám megnézni kivel mit beszél.

Viszont jó lenne tudnom, hogy miért nem mondta el, hogy az a nő is ott volt. Volt más nő is, ismerem őket, ezt, akit elhallgatott, csak látásból. Nem is tudtam, hogy a társasághoz tartozik már.

Kinek mi a véleménye?

2019. febr. 4. 21:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
4%

Üvöltő baba mellett jár neki egy kis nyugi nem gondolod? kikapcsolodás,jés avaslom h kedzj fogyozni.. Sose értem h jol müködő kapcsolatot házasságot miért kell babával tönkre tenni,eddig egyet se láttam ami a baba után nem ment tönkre.. :(

Ha elmondom, hogy láttam a képeket, és miért hazudott, akkor lebukok, hogy tudom a telefonjának a feloldókódját, így többé nem tudnám megnézni kivel mit beszél. Gondolom a kommunkácio is szar köztetek h ennyire fosol h majd nem tudsz a teloján lesni..

2019. febr. 5. 00:53
 12/15 A kérdező kommentje:

A baba nem üvölt, teljesen nyugodt. Csak este sirdogal kicsit, amikor fürdetés van, de azt sem mondanám üvöltésnek. Természetesen jár neki, babától függetlenül a kikapcsolódás. Nem is ezzel volt a problémám. Ismerem a baráti társaságát, én is szoktam találkozni velük, nem egy bulizós "banda" kevés alkohollal is jól érzik magukat.

Tudom, hihetetlen, de egyébként nem vagyok féltékeny, mert alapvetően mindent megbeszélük, ezért nem is értem, hogy azt a nőt miért nem említette.

Igen, általában elmeséljük egymásnak, milyen volt a társaság, nem számonkérően, "jelenlétiívesen" érdeklődtem, hanem, hogy pl xy elment e, mert ő mindig kihagyja kamu szöveggel a bulikat, vagy yz odaért e mert máshol fellépése volt, xq vitte e az új nőjét stb...

2019. febr. 5. 07:56
 13/15 A kérdező kommentje:
Jah, fogyókúrázni biztos nem fogok, mert szoptatok. Amíg a hormonok ki nem ürülnek, addig marad ez. De hát mindegy, ha még akar csalni, akkor nem a súlyom miatt fog. Egyébként látványra nem durva a hízás, csak a mérleg túl őszinte :)
2019. febr. 5. 07:58
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Hány cm magas vagy? Értem, hogy magadhoz képest sok, de 63 kg az nem tűnik vészesnek.

Ha nagyon zavar a súlyod, és fogyózni nem fogsz a szoptatás miatt, attól még tornázhatsz, könnyebb, átmozgató edzéseket végezhetsz, egészséges táplálkozás mellett hidd el, hogy lesz eredménye.

Ha rendben lesz az önbizalmad, nem fogod kivetíteni a félelmeid a férjedre.

2019. febr. 5. 10:01
 15/15 anonim ***** válasza:
63%

Szia szerintem csak nem akarta h feleslegesen kiakadj. Én is szoktam ezt csinálni nőként, mert a párom néha bizalmatlan. Csak nem akarom h feleslegesen kezdjen el gondolkodni, mikor soha nem csalnám meg senkivel és ezt tudja ő is. Nála is mint nálad abból indul ki ez a gond h önmagával vannak problémái.

De ha nem vagy magaddal elégedett akkor valamit csinálj mert nem leszel boldog pláne akkor nem ha a saját problémáidat a párodra vetíted ki. Tornázz otthon, szerintem attól már jól fogod érezni magad, vegyél 1-2csini ruhát, sztem 63kgosan csinos lehetsz, föleg szülés után. Ha te elégedett leszel magaddal akkor az látszódni fog rajtad és nem akar máshoz menni.

Ui. Amúgy ha hajnal 2re hazaért akkor ott nem volt ám semmi

2019. febr. 5. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!