Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » "Nélkülem ne menjen bulizni"....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nélkülem ne menjen bulizni". Miért?

Figyelt kérdés
Az idézett mondatot sokszor olvasom itteni válaszokban. Aki így gondolja, miért? Miért baj, ha házastársak külön is járnak szórakozni?
2013. jún. 1. 11:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Mert általában féltékenyek a másikra.
2013. jún. 1. 11:51
 2/14 anonim ***** válasza:
73%
Aki így gondolja, annak egyszerűen nincs önbizalma. Attól fél, hogy a párja nélküle is jól érezheti magát és ettől -valamilyen nyakatekert logika szerint- kevesebbet fog érni az együtt töltött szabadidő. Vagy, hogy a másik egy kölyökkutya, akit minden percben ellenőrizni kell, nehogy öszeragadjon idegen szukákkal/kanokkal.
2013. jún. 1. 11:53
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Féltékenység, vagy "túlszeretés", vagyis minden percben egymás mellett kell ülni. Én nem vagyok ennek a híve. Imádom persze a férjemet, de rajta kívül vannak barátnőim, a húgom, szeretek velük hülyülni egy koktél vagy csak egy kóla mellett. Néha elmegyünk bulizni is, egy évben egyszer egyébként. Most leánybúcsúra vagyok hivatalos, már nagyon várom:) Nekem kellenek ezek az élmények is férj és gyerekek mellett is. A férjemnek is van rá igénye. Ezt már tisztáztuk az elején, hogy nem fogunk sem együtt ülni életünk végéig, sem a gyerekek születése után besavanyodni.
2013. jún. 1. 11:58
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
Egyértelműen a féltékenység miatt. Én sem értem ezeket a nőket..
2013. jún. 1. 12:02
 5/14 anonim ***** válasza:
73%
Akik lepontoznak azok írják már le inkább a véleményüket, lehet okosodnánk tőle. Mert 4 ember eddig ugyanazt írta le, jó lenne a másik oldalról látni a helyzetet:)
2013. jún. 1. 12:05
 6/14 anonim ***** válasza:
78%

Hú most le leszek pontozva :D

Én nem mondok ilyet, hogy nélkülem ne menjen bulizni, de mivel ebben a tetves városban nincs egy barátom se, és neki van pár, egyszerűen nincs kedvem egyedül tölteni az estét. Nem is az, hogy kedvem nincs, de olyan magányosnak érezném magam... A kollégái meg mindig elhívják, persze mivel kollégák mentek bulizni én sose voltam meghívva, és ő meg mindig visszautasítja (pedig őszintén nem kérem) mert tudja, hogy egyedül tölteni az estét nekem rossz érzés (nem szeretek egyedül lenni, aludni se tudok).

Ez a kérdés komplikáltabb annál, hogy rá lehessen vágni, hogy önbizalomhiányos vagy hasonlók, mert minden eset más.

Amúgy meg együtt szoktunk járni, csak a párom nem megy olyan helyre (csak nagyon ritkán) ahol én nem vagyok szívesen látott vendég. Ez alól kivételt képez a kan illetve csajbuli. A baj, hogy hiába barátkozok, akikkel sikerült azok kicsit túl idősek hozzám képest, és inkább a gyerekeikkel vannak, mint csajbuliznak. Vagy a régi barátnőikkel mennek valahova.

2013. jún. 1. 12:07
 7/14 anonim ***** válasza:
72%
Azt elfelejtettem mondani, hogy mikor a kollégái hívják, akkor mindig mondom, hogy menjen (még ha tudom, hogy az én estém így rossz lesz) de ő nem akar menni.
2013. jún. 1. 12:15
 8/14 anonim ***** válasza:

Valami azt súgja, az én keérdésemre érkezett egyik válasz ihlette a kérdést.

Szerintem nem baj, sőt, kell, hogy egyedül is legyünk, kell a szabadság, ám mértékkel, nem szabad, hogy ez a családi élet rovására menjen!

2013. jún. 1. 12:35
 9/14 anonim ***** válasza:
82%
De amúgy látjátok a másik oldal véleménye is le lett pontozva, még ha nem is teljesen a másik oldal vagyok. Na mindegy csak azt akartam mondani, hogy komplikáltabb kérdés ez, mivel minden eset más és más. Nem feltétlen önbizalomhiány, vagy féltékenység, bármi más állhat a háttérben.
2013. jún. 1. 12:43
 10/14 anonim ***** válasza:
82%
Egyrészt a féltékenység motiválhatja az ilyen válaszokat, másrészt az, hogy a másik fél úgy érzi, neki is jár a szórakozás, ő is bulizni akar és nincs saját baráti köre. Harmadrészt meg ott van a különbözőség. Vannak emberek, akiknek nagyobb személyes tér kell és szeretnek néha külön menni szórakozni a haverokkal, vannak, akik ugyanúgy jól érzik magukat, vagy még jobban, ha a párjuk is velük tart. Két ilyen szempontból hasonló ember kapcsolatában nincs ebből probléma, két különböző közt viszont nehézséget okozhat, mert nem értik meg a másikat.
2013. jún. 1. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!