Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nélkülem ne menjen bulizni". Miért?
Hú most le leszek pontozva :D
Én nem mondok ilyet, hogy nélkülem ne menjen bulizni, de mivel ebben a tetves városban nincs egy barátom se, és neki van pár, egyszerűen nincs kedvem egyedül tölteni az estét. Nem is az, hogy kedvem nincs, de olyan magányosnak érezném magam... A kollégái meg mindig elhívják, persze mivel kollégák mentek bulizni én sose voltam meghívva, és ő meg mindig visszautasítja (pedig őszintén nem kérem) mert tudja, hogy egyedül tölteni az estét nekem rossz érzés (nem szeretek egyedül lenni, aludni se tudok).
Ez a kérdés komplikáltabb annál, hogy rá lehessen vágni, hogy önbizalomhiányos vagy hasonlók, mert minden eset más.
Amúgy meg együtt szoktunk járni, csak a párom nem megy olyan helyre (csak nagyon ritkán) ahol én nem vagyok szívesen látott vendég. Ez alól kivételt képez a kan illetve csajbuli. A baj, hogy hiába barátkozok, akikkel sikerült azok kicsit túl idősek hozzám képest, és inkább a gyerekeikkel vannak, mint csajbuliznak. Vagy a régi barátnőikkel mennek valahova.
Valami azt súgja, az én keérdésemre érkezett egyik válasz ihlette a kérdést.
Szerintem nem baj, sőt, kell, hogy egyedül is legyünk, kell a szabadság, ám mértékkel, nem szabad, hogy ez a családi élet rovására menjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!