Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nélkülem ne menjen bulizni". Miért?
nem szeretem ezt a bekorlátozósdit. bár egy kicsit én sem vagyok normális ebben a tekintetben :)
egyáltalán nem bánom ha a párom lemegy egy sörre a haverokkal, de azt sem, ha 2 napos túrára mennek valahova nélkülem.
viszont ha én is bulizni megyek, akkor nagyon jól esik, ha eljön velem. nem szeretek nélküle mászkálni az éjszakában, nagyobb biztonságban érzem magam ha ott van velem.
nem úgy kísérget mint egy testőr, ő is bulizik, jól érzi magát, táncolunk egész éjjel :)
Nevetséges, egyik előző, hogy nem tudsz nélküle aludni. Dehogynem tudsz. Egyszer úgyis elnyom az álom a fáradtságtól.
Egyébként akkor lennél magányos, ha nem is lenne párod. Így elmegy egy estére, de utána HAZAJÖN. Ha nem tetszik, hogy egyedül vagy, szerezz barátokat.
Ilyeneket csak érzelmileg instabil emberek mondanak.
Nagyon jó kis mondás, egy már halott énekestől:
"A szerelem olyan mint a vizes szappan, ha túl erősen szorítod, kicsúszik a kezedből."
Akik ilyeneket mondanak, azoknak általában ki is csúszik.
Ne légy köztük. A féltékenységet is lehet ésszerű korlátok között tartani. Kommunikáció. Ez az alapja mindennek.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!