Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan tudnám rábírni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám rábírni, hogy nélkülem is kimozduljon?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem vagyok korlátozó típus, így teljesen természetesnek gondolom, hogy a férjemnek nélkülem is lehetnek programjai, elfoglaltságai.

A munkám is olyan, hogy napi 10 órában állandóan éberen, ugrásra készen vagyok, folyamatosan kommunikálok, egy perc nyugtom nincs - így néha jól esik egyedül lenni és senkihez sem szólni. (Nem haragból, egyszerűen kommunikációs és szociális szempontból rettentően fárasztó a munkám, jó ezt néha megszakítani egy kis egyedülléttel.)

A férjem exfelesége extrémen beszabályozta, mindenhova megcsalást vizionált, rövid pórázon tartotta a férjemet.

Ilyen szempontból az ellentéte vagyok, bízom benne és nem csak akkor van meg a lelki békém, ha egymásra vagyunk gyógyulva.

Mégis, akárhányszor adódna neki program, mindig hatszor megkérdezi, hogy mehet-e, nem gond-e. Számtalanszor elmondtam, hogy hacsak nem ver keresztbe korábban leszervezett programot, ami nem halasztható, akkor nyugodtan, bármikor, bárhová. Sőt, menjen is, néha kapcsolódjon ki nélkülem is.

Múlt héten céges buli volt egy kolléga vidéki házában, ottalvós. A férjem előtte kérdezte, hogy nem gond-e, ha akkor ő is szervez a haverjaival valamit (nem vazz, tudod jól, hogy nem).

Közben utolsó pillanatban áttették a bulit, így nem mentem. Annyiból örültem neki, hogy nagyon fáradt voltam, lesz esélyem korán lefeküdni és sokat aludni.

Férjemnél kézifék be - ne menjen inkább? ha itthon vagyok, akkor ő itt marad velem. Menj nyugodtan, úgyis aludni fogok és egyébként se zavar, ha elmész.

Számtalanszor volt, hogy máskor is visszalépett bulikból. Néha azt mondja, hogy hátha én valójában azt gondolom, hogy inkább maradjon és így nem szívesen indul el.

Tudja, hogy egyenes típus vagyok, ha valamit nem szeretnék, azt úgyis konkrétan elmondom.

Mi lehet ennek az oka? Esetleg az előző házasságában szerzett Pavlovi-reflex?

(Mielőtt félreértené valaki: sokat mozgunk együtt is, de semmi rosszat nem látok abban, ha néha külön program van)

Amit szeretnék elérni:

- Holnap este lesz egy buli, elmennék oda.

- Oké, érezd jól magad!

- Köszi.

(Fordított esetben egyébként így működik, ha nekem van programom, neki sincs kifogása.)

Ennyi, felesleges engedélykérések nélkül.

2013. jún. 22. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:
39%

Elmegy Ő, csak többször is megkérdezi...nem tudom mi ebben a nagy tragédia, ez legyen a legnagyobb dolog ami zavar.

Örülj neki, hogy nem taplómódon jön megy...

A kérdést is kár volt kiírni.

2013. jún. 22. 22:33
 2/5 anonim ***** válasza:

hm.,örülj neki,

az én férjem nem kér engedélyt hogy elmehessen bulizni.

kijelenti hogy este megy el,.. péntek és szombat bulinap minden héten már kezdem megszokni..de azért hét közben is beiktat néha egy kis kiruccanást.

csak nekünk vannak gyerekeink is.

3 éves és 7 hónapos..

normális helyen megbeszélik ki hova megy,ő kijelentette hogy nem tartozik számadással nekem se magyarázkodással.,de én se neki,ő szerinte.

na mindegy..

2013. jún. 22. 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:
azt gondolja hogy te nem úgy gondolod :) vagyis nem teljesen hiszi el amit mondasz, illetve kicsit bizalmatlan fél hogy csak a szavaddal mondod szívedben , lelkedben mást gondolsz. valószínű sokáig élt olyan valakivel aki nem volt egyenes vele , szerintem ennyi ha minden jól megy idővel megbízik abban amit mondasz, ha nem akkor így marad :)
2013. jún. 22. 23:14
 4/5 anonim ***** válasza:
80%

szerencsétlen erre lett kondicionálva. ez olyan, mint mikor a kövér lány lefogy: millió bók és dicséret után is nehéz neki elhinni, h bejön valakinek, és szépnek látja. pláne ha előtte csak a bunkó beugatásokat kapta.

türelem és kitartás. ha gyakran mondod neki, h menj nyugodtan, akkor menni fog idővel.

semmiképp se toszogasd miatta, inkább magyarázd el, h normális párkapcsolatban nem kell engedélyt kérni, és neki is jobb lesz, ha rajtad kívül is van társadalmi élete.

gyereketek van? vagy lesz később? ha igen, akkor értékelni fogod, h nem haverozik minden este, mikor a kicsivel illene foglalkozni. :)

2013. jún. 23. 03:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Közös nincs még, neki van egy. Vele nagyon jól bánik, nincs kétségem afelől, hogy milyen apaszerepben.

De gyerek mellett se várnám el, hogy minden idejét otthon töltse.

2013. jún. 23. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!