Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjen nélkülem? Ti mit tennétek?
A vőlegényemmel x városban élünk, a legjobb barátja a feleségével egy másik városban, vonattal egy órányira.
Havonta egyszer-kétszer meghívnak magukhoz egy hétvégére, bár én nem igazán szeretek menni, valahogy egy év után se fogadtak el, mint a párom menyasszonyát.
Úgy alakult, hogy az új munkahelyemen minden 7végén dolgozni fogok, hétköznap pedig 3-4 napot, változóan, attól függ, hogy osztanak be.
A vőlegény ha megy látogatni, akkor péntek délutántól vasárnap napközbenig marad.
Nekem a műszakom minden nap korán reggel kezdődne, és kora délutánig tartana.
Engem nem zavar, ha lelép hétvégézni, hiszem egész héten engem meg max a kollégáit látja a munkahelyén. Előtte úgyis távkapcsolatban éltünk majd´ egy évig, akkor sem ellenőrizhettem, hol, mikor, kivel.
Mikor mondta a telefonba, hogy dolgozom, ezért mostantól egyedül megy, a lány meresztett nagy szemeket, hogy komolyan?
Szerintetek is fura? Együtt élünk.
én 20l, vőlegényem 27F, másik pár 22L és 28F
Mi ebben a fura? Had menjen, megbíztok egymásban, Te úgy is dolgozol. Majd mész egy következő alkalommal.
A hosszú párkapcsolat titka ilyen. Nem kell örökké a seggében lógni a másiknak.
Hogy tényleg szokatlan e ez a megoldás?
Csak mert a lány annak találta.
Eddig mindig ott voltam velük, bár nemigazán fogadtak el. Legutóbb 3 hete voltunk náluk.
Nem azért nem megyek, mert nem akarok, hanem mert a hétvégéim változatlanul munkanapok, csak a hétköznapi beosztás változik.
Lánynak szokatlan, hogy valaki bízik a párjának.
Ezért nem érti!
Mindenkinek mások az igényei. Ha nektek ezzel nincs gondotok akkor nincs gond:)
Nálunk nincs ilyen. Nem éjszakázunk külön máshol, mert nincs rá igényünk. Ha éjszakai program van a barátokkal, mindenki a párjával megy.
Amikor beteg voltam, a férjem egyedül ment meglátogatni az anyját és a húgát (havonta 1x szoktunk menni), de ha baráti összeröffenésnél alakult volna így, nem ment volna el. (nem kértem soha hogy maradjon, egyszerűen nem akar külön éjszakázni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!