Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Menjen nélkülem? Ti mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjen nélkülem? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

A vőlegényemmel x városban élünk, a legjobb barátja a feleségével egy másik városban, vonattal egy órányira.

Havonta egyszer-kétszer meghívnak magukhoz egy hétvégére, bár én nem igazán szeretek menni, valahogy egy év után se fogadtak el, mint a párom menyasszonyát.

Úgy alakult, hogy az új munkahelyemen minden 7végén dolgozni fogok, hétköznap pedig 3-4 napot, változóan, attól függ, hogy osztanak be.

A vőlegény ha megy látogatni, akkor péntek délutántól vasárnap napközbenig marad.

Nekem a műszakom minden nap korán reggel kezdődne, és kora délutánig tartana.

Engem nem zavar, ha lelép hétvégézni, hiszem egész héten engem meg max a kollégáit látja a munkahelyén. Előtte úgyis távkapcsolatban éltünk majd´ egy évig, akkor sem ellenőrizhettem, hol, mikor, kivel.

Mikor mondta a telefonba, hogy dolgozom, ezért mostantól egyedül megy, a lány meresztett nagy szemeket, hogy komolyan?

Szerintetek is fura? Együtt élünk.

én 20l, vőlegényem 27F, másik pár 22L és 28F

2014. okt. 28. 17:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Persze, menjen. De ha ez neked is, neki is jó így, akkor mi a kérdés?
2014. okt. 28. 17:54
 2/14 anonim ***** válasza:
70%
Igen, szerintem fura, hogy egész hétvégén ott dekkol...
2014. okt. 28. 17:56
 3/14 anonim ***** válasza:

Mi ebben a fura? Had menjen, megbíztok egymásban, Te úgy is dolgozol. Majd mész egy következő alkalommal.

A hosszú párkapcsolat titka ilyen. Nem kell örökké a seggében lógni a másiknak.

4/14 A kérdező kommentje:

Hogy tényleg szokatlan e ez a megoldás?

Csak mert a lány annak találta.

5/14 anonim ***** válasza:
53%
Lehet hogy neked fárasztó a barátokkal jópofizás és az utazás, de lehet hogy ha nem dolgozol érdemes vele menned. A kapcsolatban nagyon fontosak a közös élmények, és a barátokkal történő közös kikapcsolódás. Ha hozzászoksz hogy kivonod belőle magad, egy idő után nem is fog hívni. Egy idő után pedig annyira összeszoknak nélküled, hogy nem is örülnének neki ha vele tartasz.
2014. okt. 28. 17:57
 6/14 A kérdező kommentje:

Eddig mindig ott voltam velük, bár nemigazán fogadtak el. Legutóbb 3 hete voltunk náluk.

Nem azért nem megyek, mert nem akarok, hanem mert a hétvégéim változatlanul munkanapok, csak a hétköznapi beosztás változik.

2014. okt. 28. 18:00
 7/14 Bence_ ***** válasza:
100%

Lánynak szokatlan, hogy valaki bízik a párjának.

Ezért nem érti!

2014. okt. 28. 19:03
 8/14 Bence_ ***** válasza:
Párjában
2014. okt. 28. 19:04
 9/14 anonim ***** válasza:

Mindenkinek mások az igényei. Ha nektek ezzel nincs gondotok akkor nincs gond:)

Nálunk nincs ilyen. Nem éjszakázunk külön máshol, mert nincs rá igényünk. Ha éjszakai program van a barátokkal, mindenki a párjával megy.

Amikor beteg voltam, a férjem egyedül ment meglátogatni az anyját és a húgát (havonta 1x szoktunk menni), de ha baráti összeröffenésnél alakult volna így, nem ment volna el. (nem kértem soha hogy maradjon, egyszerűen nem akar külön éjszakázni)

2014. okt. 28. 20:13
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem ebben egyedül az a fura, hogy nektek teljesen természetes, hogy gyakorlatilag havonta majdnem egy hetet másnál alszotok, esztek, fogyasztotok. És az, hogy ez nektek nem fura.
2014. okt. 28. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!