Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Menjen nélkülem? Ti mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjen nélkülem? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

A vőlegényemmel x városban élünk, a legjobb barátja a feleségével egy másik városban, vonattal egy órányira.

Havonta egyszer-kétszer meghívnak magukhoz egy hétvégére, bár én nem igazán szeretek menni, valahogy egy év után se fogadtak el, mint a párom menyasszonyát.

Úgy alakult, hogy az új munkahelyemen minden 7végén dolgozni fogok, hétköznap pedig 3-4 napot, változóan, attól függ, hogy osztanak be.

A vőlegény ha megy látogatni, akkor péntek délutántól vasárnap napközbenig marad.

Nekem a műszakom minden nap korán reggel kezdődne, és kora délutánig tartana.

Engem nem zavar, ha lelép hétvégézni, hiszem egész héten engem meg max a kollégáit látja a munkahelyén. Előtte úgyis távkapcsolatban éltünk majd´ egy évig, akkor sem ellenőrizhettem, hol, mikor, kivel.

Mikor mondta a telefonba, hogy dolgozom, ezért mostantól egyedül megy, a lány meresztett nagy szemeket, hogy komolyan?

Szerintetek is fura? Együtt élünk.

én 20l, vőlegényem 27F, másik pár 22L és 28F

2014. okt. 28. 17:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Viszünk kaját, és külön főzök.

Nem írtam egy hetet, egy hétvégét írtam péntek estétől vasárnap reggelig.

Nem fura, ha nincs otthon, mert távkapcsolatban két hetente találkoztunk egy hétvégét, nyáron meg turnézott egy együttessel, megesett, hogy más városban volt egész hétvégén.

2014. okt. 28. 20:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Inkabb fura az hogy 32 hetes terhesen egyedul akart hagyni szilveszter este a ferjem,mert a baratai elhivtak buliba... A te sztorid nem az ,bar nem keso estig dolgozol nem? Akkor m,egvarhatna es csinalnatoj estenkent kozps programot.
2014. okt. 28. 20:56
 13/14 A kérdező kommentje:

Kora reggeltől kora délutánig dolgozom.

Nem minden hétvégén lenne náluk, hanem csak havonta egyszer.

2014. okt. 28. 21:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Az bele fer ha eddig is igy volt szerintem...
2014. okt. 29. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!