Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy házasságban miért mindig a nőnek kell elnézőnek, meg jófejnek lennie?
Nem kell, ahogy tűrni sem kell. Ahogy nem kell olyan palit vàlasztani aki mellett hasonló sors vàr. Ha mégis sikerült akkor meg lépni kell ha nem akarsz làbtörlő maradni. Egy ember addig szenved a kapcsolatàban amíg ezt akarja. Ha màr nem, kilèp belőle.
Előzetesen vegyél ki egy szabadnapot ha félsz tőle, ne tudjon róla. Pakold össze a cuccod és lépj le. Ha akarsz, annyit megtehetsz, hogy írsz neki egy levelet, hogy nem bírod tovàbb, vége és kész.
Gondolom nem 15 éves vag hogy anyàd bbeleugasson a hàzassàgodba, az életedbe. Szard le. Nincs igaza.
En is ebben a cipoben jartam , es most pribalok kilepni 8ev utan.
Banom hogy idaig hagytam elfajulni, az ok az volt mindig h jajj nehogy elvalj , jarj mindig a kedveben , neki kedveskedj stb.
Most sajat boromon kaptam meg azt hogy en.csak adtam.adtam folyamatosan, kellett volna inkabb magamert tegyek meg dolgokat.hogy en is elõrebblegyek ne mindent csak erte.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!