Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy házasságban miért mindig a nőnek kell elnézőnek, meg jófejnek lennie?
Nem kell elnézőnek lennie mindenben.Az viszont jó kérdés, hogy miért hagytad neki, hogy idáig fajuljon a helyzet?
Én nem várnám haza semmivel sem ezek után, főzzön magának, ha akar.Inkább elgondolkodnék azon, hogy miért vagyok gyáva kiállni magamért.
Hogy ne kapjál még egy büdösnagy pofont is a leépítés mellé, na mars főzni! Aki évek alatt mást sem csinál, csak bánt és ki használ, annak hogyhogy a felesége vagy?
32/f
Te ebben nőttél fel, anyád most is erre idomít.
Nem kell mindent eltűrni, de te megteszed, mert neked fontosabb, hogy jujjci, csak el ne váljatok, mert mekkora ciki elvált nőnek lenni. Inkább nyelsz 50 évig.
Nem vagyok senki lábtörlöje. Tudod mi várná ez után? Egy üres lakás, meg a válóperes papírok a konyha asztalon.
Mindjárt jön a tetragenyó fröcsögni, vigyázz!
Főzbe a bánat, pláne ha ilyen ember. Ha nem szereted, próbálj elszakadni, szedd össze magad anyagilag és lelkileg, ne engedd hogy alázzon, egy életed van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!