Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy házasságban miért mindig a nőnek kell elnézőnek, meg jófejnek lennie?
Ha ez fordítva lenne, azzal sem lenne jobb. Ezzel nem leszel bejjebb, hogy a férfiakat gyűlölöd. Megjegyzem hogy a nők sem szentek, sok aljas húzásra képesek, úgyhogy szerintem ezt a kiélezést ne firtassuk, amúgy sincs sok értelme.
Anyukád hisz abban, hogy meg lehet menteni a kapcsolatot, de ehhez mindkét félnek tenni kell, de valakinek el kell kezdeni. Át kellene beszélni a dolgokat, mert ha megcsalás van, vagy totális elhidegülés, akkor kérdéses hogy mi értelme áldozatot hozni.
A másik ilyen dolog a folyamatos pampogás. Bármelyik fél csinálja idegesítő, mert sosincs olyan, hogy az illető elégedett. Ilyen emberrel nagyon nehéz együtt élni, semmi nem elég neki, mindig több kell, a másik fél meg belefárad, és elkezd beletojni az egészbe, mert úgy látja értelmetlen. Nők, férfiak egyaránt csinálják ezt.
Nem mindig a nőnek kell elnézőnek lennie, de a kapcsolatokért tenni kell, mindkét félnek. Ez sokszor nincsen egálban, de nem is kell strigulázni, hogy “ma én vettem neki meglepi csokit, tegnap meg ő küldött el barátnőzni és fürdette meg egyedül a gyerekeket”. Ha fontos neked a házasságod és a férjed, akkor nem a bosszúvágy és a “miért kéne nekem lépni felé?” vezet, hanem egyszerűen az, hogy szereted és megteszel bármit annak érdekében, hogy jobb legyen a házasságotok. Nem azért, mert te vagy a nő, hanem mert neked van most lehetőséged kedveskedni.
Egyébként ti mit esztek a gyerekkel, ha nem főzöl? Meg amúgy is, hogyhogy nem alap, hogy főzöl a családnak?
Alap, hogy főzök. El is várja a férjem, hogy ha a belem lóg is, főzzek. Nekünk megoldottam volna valami kis egyszerűvel, amit ő nem szeret. Most álljak neki csak az ő kedvéért valamit főzni.
Az bánt és fáj, hogy megmondta, nem akar velem elutazni, velem nem érzi jól magát.
Szerintem nem szereted ezt az embert. Ezt abból látom, ahogy írod hogy mekkora meló az, hogy csak miatta kell valami extrát főzni.
Persze erre lehet most idegeskedni, hogy akkor "csináljam meg a méltóságos úrnak azt a... " , de az alaphelyzet nem változik. Mondhatod hogy szereted, ha amúgy igazából nem így van.
Ugyanezeket hallgattam évekig, mire bevallotta a volt párom, hogy nem szeretett sohasem szívből, de azért mindig mondta azt is hogy tulajdonképpen szeret... (!?!?). Ezért nem felelt meg neki soha semmi. Ami nekem fontos volt, az neki meló, folyamatosan sóhajtozott.. hát köszi, ennek se volt így értelme.
Nem kell annak lenned.
Az én kapcsolatomban én(férfi) voltam elnézőbb. Mi lett a vége? Megcsalt. Még azt is el kellett volna néznem szerinte. Hahaha persze még mit nem. Repült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!