Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt, hogy egy házasságban a nőnek nincs szava, el kell mindent nézni a férfinak?
Az a nő, aki nem szerető, hanem élettárs, pláne feleség lesz, az megérdemli a sorsát!
A konkrét kérdésre, mind a 2 leléphet, bulizhat, de a férfinek igen, több jár!
Mert még sokan manapság is az őskorban érzik magukat.
Én nem néztem el mindent, el is váltam.Én is ember vagyok nekem is jogom van ahhoz, amihez egy férfinek.Semmivel sem vagyok alávalóbb tőlük.
Az én apám is ilyen volt. Látva, hogy anyám hogy élt, én minden kapcsolatomat úgy kezdtem, hogy lefektettem a szabályokat. A páromnak anno amikor elmondtam, hogy: azt húzok fel, amit akarok, oda megyek a barátnőmmel, ahova akarok, cserébe persze ő is, kiröhögött. Nem értette, hogy ezt egyáltalán miért kell mondani.
Igaz, ti nem vagytok az elején, de mond el neki, hogy te attól, hogy a felesége vagy, attól még egy különálló, felnőtt! ember vagy, és nincs joga megmondani, hogy mit csinálj! (Jó, persze értelmes kereteken belül.) Ha nem tetszik neki, adj ultimátumot. Hidd el, meg fogja gondolni magát, amikor nincs egy tiszta gatyája se, és jobban megbecsüli majd, amit teszel érte. Persze nekem nincs gyerekem, tudom így könnyű okoskodni. De emlékszem, mennyit győzködtem anyut, hogy hagyja el apát, mert tönkreteszi magát. De ő nem akarta, mert a tesóim még kicsik voltak, az én albimba meg nem fértünk volna el ennyien. Na, egyszer "elhagyta" egy hétre. Sírva könyörgött, hogy menjenek vissza. Utána minden megváltozott.
Bocsi a hosszú valaszért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!