Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is vannak ilyen érzései egy házasságban vagy együtt élésben?
Házas ugyan még nem voltam, de megoldást találni miért nem opció?
32/f
Nekem voltak ilyen erzeseim. Elvaltam
Nincs veled gond, csak valaki olyat kellene talalnod aki megelegedne az osszejarassal es nem akar osszekoltozni es allsndoan egyutt lenni
Itt nem azzal van a baj, hogy kapcsolatban vagy, hanem hogy nagyon nagyon rossz férfit választottál. Nem segít semmiben??? Ki kell szolgálni mint egy kisgyereket??? Ilyen férfivel nem szabad együtt élni. Ha segítene a házimunkában sokkal több időtök lenne egymásra, vagy magatokra. Nem a kapcsolattal van a baj, hanem a párod teljesen alkalmatlan együtt élésre. Egy normális férfi nem jár munkával.
Az én párom segít mindenben. Szerintem egy felnőtt embernél alap dolognak kéne lennie, hogy ellátja magát. Ha látja, hogy rossz napom van vagy fáradt vagyok akkor megcsinálja magának. Így én is sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, abszolút nem érzem kötelességnek a házimunkát. Neked ezt kéne a pároddal megbeszélned. Hogy ha ezt a kapcsolatot folytatni akarja, akkor igen is vegyen át a kötelezettségekből, mert így nem vagy boldog mellette. Nagyon sok férfi cseszi el így. Fel vannak háborodva, hogy a párjuk már nem törődik annyit velük, vagy kevesebb a szex. De abba nem gondolnak bele, hogy ha csak minimálisan segítenének a párjuknak és levennének pár terhet a válláról akkor sokkal szivesebben törődne velük, hiszen nem hullafáradt és nem betegszik bele a rutinba.
Egyébként meg kapcsolatban is el lehet, sőt el is kell járkálni egyedül. Szerintem tök természetes, hogy vannak külön programok is.
Ha már kirepültek a gyerekek, akkor elgondolkodhatnátok rajta, hogy kevesebbet hajtsátok a "mindennapi teendőket" és több szabadidőtök legyen, amit programokkal tölthettek.
Szerintem meg kezdj el utazgatni, ha megteheted. Először barátnőkkel. LEhet, hogy ez önmagában feldobja majd a kapcsolatod.
Kicsit ki a mókuskerékből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!