Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túl kevés vagy a túl sok együtt töltött idő okozhatja szerintetek inkább a felek egymásra unását, a kapcsolat megszokássá válását egy házasságban?
A túl kevés idő miért okozná,hogy egymásra unjanak?
Inkább elidegenést generál,az érzelmek kimúlását.
A túlságosan sok együtt töltött idő,már inkább okozhat ráunást a másikra.
Mindkettő problémát okozhat.
Túl kevés együtt töltött időnél könnyű elidegenedni a másiktól és magányossá válhatsz.
Túl sok együtt töltött időnél pedig fontos, hogy mindkét félnek legyen "saját" ideje is: értsd: saját hobbija pl, vagy saját baráti köre, saját akármilyen, élménye. Nem függhetsz teljesen a másiktól, és könnyű ráunni, ha nincs soha saját élményed, tapasztalatod, időd magaddal és a barátaiddal.
Én azt mondanám, akkor már inkább több idő az ideálisabb a másikkal, de kell, hoyg legyen saját életed is, elvégre önálló ember vagy te is és a párod is, és kell, hogy tudj mesélni neki, új dolgokat, de ha mindig mindent állandóan együtt csináltok, ez nem fog menni, nem nyújt érdekeset és hamar unalmassá válik a dolog.
Sokat vagyunk együtt, de eddig nem okozott problémát. Persze mindketten dolgozunk, én néha konferenciákra járok. A férjem otthonról dolgozik, amikor "terepen" kell dolgoznia, akkor általában megyek vele, mert az hétvégenként szokott lenni.
Szerintem meg kell találni az arany középutat, mindenkinek kell, hogy legyen ideje magára, a saját dolgaira, a saját barátaira, vagy hobbijára, de kell az is, hogy bármikor számíthasson a másikra, ne legyen folyamatosan távol. Írták feljebb, hogy ez természet kérdése is, ezzel nagyon egyetértek, volt távkapcsolatom is és nagyon nehezen viseltem. Én nem az a természet vagyok, aki jól tolerálja a különlétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!