Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az ember nem vallásos, akkor a házasság mitől több, mint egy papír?
A vallásosok számára szentség, ezt megértem, ezt ne is keverjük ide.
Hat éve vagyok házas, de nem sikerült rájönnöm, hogy a szerződésen kívül (ami nagyon fontos) miben különbözik a kapcsolatunk attól, ami előtte volt. Velem van a baj, vagy ez a "házasság több mint egy papír" tényleg nem mindig igaz?
Hazassag:elkotelezem magam hogy a tarsam boldogga teszem, szeretni fogom stb. es Isten es emberek elott.Mindenki hisz egy nagyobb eroben szive melyen Istenben.
De itt inkabb arrol akarok beszelni hogy fogadast teszel.
Es sajat velemenyem szerint a hazassag tores ott kezdodik el amikor ezt az eskut hogy szetetni foglak stb.egyik fel.elfelejti, elhanyagolja elfelejti es mar nem.szereti ugyanugy a tarsat.
Szerintem ott mar elkezdodott a tores, mivel az igereted megtorted .Pl. ha nem allsz mellette, nem segited, ugymond lesz@rod ha szenved.
Diploma is papir megsem gyogyit orvos nelkule
Haz tulajdonlap is papir
Az elet tele papirokkal fontos papirokkal
Gyereknek legyen apja, vagyonnak legyen örököse. Ugyanezért nem lehet felesége a katolikus papnak.
Alapvetően a házasság két idegen ember rokonná tétele.
Viszont nem szentség. Senkinek sem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!