Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem megcsalt vagy sem? Gmailben a piszkozatban a pé. Szét lefotozta elfelejtette törölni
Siman lehet, hogy egyszer megzavartad es bacsukata az ablakot, ekkor kerult piszkozatba. Majd 2 perc mulva hogy kimentel a szobabol, elkuldte, akinek akarta, majd jol kitorolte. Szerintem meg buszke is volt magara, hogy milyen ugyes volt, hogy nem bukott le. Azert eleg durva luzersag sorozat ez (foto, piszkozat, hazugsag), te sem ebbe a ferfiba szerettel bele.
42F
Különös szitu, mert ha a forrást nézzük (fotó), akkor a kérdés ami felmerül bennem az az, hogy vajon minek csinálta a fotót? A kamu indok azért béna, mert az erekciót nem lehet növelni. Az vagy van, vagy nincs!
Aztán ha másoknak küldené, akkor mi hiányzik neki belőlem? Az ilyen probléma már két oldalú lehet (túlsúly, kevés szex, hárpia stílus, spontanitás, romantikázás hiánya).
A férfit jól megdorgálnám, aztán kiszedném belőle az igazat (ha nem mondja el, az is jelent valamit! Nem is akármit!), de azért magamba is néznék erősen...
Könnyű a vizes lepedőt a fejére húzni, ha miattam, amiket előbb felsoroltam, ilyen szitura kényszerül.
Őszinte önvizsgálat nélkül nem megy a probléma kezelése sem!
28F
Az "ismerek olyat", meg az "ez az általános" közt elég nagy a különbség
Nem tudjuk a kérdező helyzetét, és attól, hogy "ismerek egy megasztárt, még nem minden szomszédom az! :)
Általánosságban azért van baj mind a két oldalon, ha ilyet tesz az amúgy gyermekes viselkedésű "férfi".
Ha piszkozatban van akkor azt a másolatot nem küldte el.
De vágod azt ugye hogy ez elektronikus adat így 3000 másik másolatot elkuldhetett.
Nem a piszkozatba, hanem az Elküldöttek-be menti a Gmail. De bármikor le lehet törölni onnan.
A TEMP fálj-ban viszont a számítógépen megvan valószínűleg a kép, a levél nem.
Nekem egy kalauzpasi nyomta ezt. Emailben dumáltunk, nehogy meglássam facen, hogy barátnője van, meg gyerekei.
Persze elküldtem a pitába (1-2 éve volt) de mai napig látom, ahogy teszi a szépet más csajoknak :D
Szegény neje... Megbántam, hogy nem szóltam neki.
18: Még szólhatsz.
Képernyőfotó ha van a küldeményeiről, az a mégjobb.
De lehetséges, hogy a nő rád lesz dühös a férje helyett.
Rengetegen szeretik a hazugságot és az igazmondást megtorolják.
Mindegy, érdemes bevállalni, hátha segítesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!