Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem elfelejtette a névnapomat. Arra hivatkozik, hogy rengeteget dolgozik, de nekem így is nagyon rosszul esett. Mire következtethetek ebből?
Ti hogyan reagálnátok egy ilyen helyzetben?
Mire gondolnátok?
Sehogy. A születésnapom is van, hogy elfelektem.
31/f
En a sajat nevnapomat elfelejtem.
Ebbol semmire. Paromet pontosan tudom hanyadikan van, de ha olyan a hetem h nem tudom hanyadika van, elfelejthetem akar en is. Es nem azert mert nem szeretem....
Mi pasik ilyen bunkók vagyunk. Nem bírjuk megjegyezni a dátumokat. A feleségem rutinból célozgatni szokott, ha jeles nap közeledik így én észbekapok és veszek ajándékot.
Múltkor megkérdezte a nejem, hogy mikor is van a házassági évfordulónk. Az évet és a hónapot eltaláltam, de a napot nem.
41F
Szerintem ha nekem fontos valaki, és tudom, hogy neki fontos valami, akkor azt az egy nyamvadt dátumot vért izzadva is fejben tartom.
Esetleg beállítok egy emlékeztetőt a telefonomon, ha nem sikerül ez a nehéz feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!