Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem elfelejtette a névnapomat. Arra hivatkozik, hogy rengeteget dolgozik, de nekem így is nagyon rosszul esett. Mire következtethetek ebből?
Ti hogyan reagálnátok egy ilyen helyzetben?
Mire gondolnátok?
Hiszti helyett inkább azt próbálnátok megoldani, hogy ne dolgozza ki a belét...
Mellesleg a névnap kamuünnep!
Nőként írom, én konkrétan örülnék, ha az egész világ megfeledkezne a névnapról, erről az értelmetlen, hazontalan, csinált kamu"ünnepről". :D
A férjemmel meg beszélnék, hogy ne hajtsa túl magát, mert nem egészséges! És nem a tetves névnapon pörögnék, hanem azon, hogy a párom esetleg kockáztatja az egészségét!!
Én ma abban is elbizonytalanodtam, hány éves vagyok...:D
29n
amúgy én vszeg megjegyezném neki, de felajánlanám a lehetőséget, hogy jóvátegye pl egy vacsival, közös programmal :D
Én ffiként, nem a dátumok megjegyzésében vagyok rossz, nem ez az oka az ilyen jellegű "mulasztásoknak".
Csak magát az eseményt tartom feleslegesnek, elhanyagolható jelentőségűnek ahhoz hogy egyáltalán észben tartsam.
Névnap? Mi a francra jó?
Ma van Pisti nap, Pisti, gratulálok a nevedhez!!!
Ökörség!
Születésnap, házassági évforduló még oké, de névnap... a sajátomat sem tartom számon.
Sőt, a saját születésnapomat sem. Volt már hogy felköszöntöttek és hirtelen nem is értettem hogy miért.
40f
Azt nem értitek, hogy a kérdezőnek ez fontos? Én sem ünneplem, de ha valakim ünnepli, azt felköszöntöm.
Nem a problémára mondtok megoldást, csak hogy nektek sem fontos. És? Neki igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!