Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem elfelejtette a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem elfelejtette a névnapomat. Arra hivatkozik, hogy rengeteget dolgozik, de nekem így is nagyon rosszul esett. Mire következtethetek ebből?

Figyelt kérdés

Ti hogyan reagálnátok egy ilyen helyzetben?

Mire gondolnátok?

2017. okt. 12. 08:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Semmire nem gondolnék és semmit se reagálnék, valszeg fel se tűnne, egy ilyen kamuünnep elfelejtése lenne a legkisebb gondom.
2017. okt. 12. 11:39
 12/23 anonim ***** válasza:
84%

Hiszti helyett inkább azt próbálnátok megoldani, hogy ne dolgozza ki a belét...

Mellesleg a névnap kamuünnep!

2017. okt. 12. 12:01
 13/23 anonim ***** válasza:
87%

Nőként írom, én konkrétan örülnék, ha az egész világ megfeledkezne a névnapról, erről az értelmetlen, hazontalan, csinált kamu"ünnepről". :D

A férjemmel meg beszélnék, hogy ne hajtsa túl magát, mert nem egészséges! És nem a tetves névnapon pörögnék, hanem azon, hogy a párom esetleg kockáztatja az egészségét!!

2017. okt. 12. 12:11
 14/23 anonim ***** válasza:
77%
Nem muszaly sokat dolgozni ahhoz hogy elfelejts valamit. Hetekig kellett ismetelgdtnem kiknek mikor van a szuli a nev meg a stb napja es meg igy is elfelejtem. Szoval sorry a bunkosagert de a te pasidnak hozzam kepest sokkal jobb memoriaja van :) emlekszem egyszer randiztam egy lannyal egy kozeli faluban es mikor masnap mentem erte fel oraig kerestem mire inkabb felhivtam hogy most merre :D kaptam is erte kis hisztit de most mit csinaljak. Es szerintem ajandekot nem csak a nevnapon kene vinni a parjainknak hanem akar mikor fuggetlenul hogy unnep vagy nem. Aki ilyenen kiborul azt minnel tavolabbra :)
2017. okt. 12. 12:47
 15/23 anonim ***** válasza:

Én ma abban is elbizonytalanodtam, hány éves vagyok...:D

29n

amúgy én vszeg megjegyezném neki, de felajánlanám a lehetőséget, hogy jóvátegye pl egy vacsival, közös programmal :D

2017. okt. 12. 13:14
 16/23 anonim ***** válasza:
65%

Én ffiként, nem a dátumok megjegyzésében vagyok rossz, nem ez az oka az ilyen jellegű "mulasztásoknak".

Csak magát az eseményt tartom feleslegesnek, elhanyagolható jelentőségűnek ahhoz hogy egyáltalán észben tartsam.

Névnap? Mi a francra jó?

Ma van Pisti nap, Pisti, gratulálok a nevedhez!!!

Ökörség!

Születésnap, házassági évforduló még oké, de névnap... a sajátomat sem tartom számon.

Sőt, a saját születésnapomat sem. Volt már hogy felköszöntöttek és hirtelen nem is értettem hogy miért.

40f

2017. okt. 12. 13:43
 17/23 anonim ***** válasza:
71%
Nőként is annyira leszarom a névnapot, hogy a sajátom se szokott eszembe jutni, nemhogy másé. Ahogy többen is írták, ez egy kitalált baromság, sok országban nincs is. Unatkozol, hogy ennyire a semmin lovagolva akarsz veszekedést provokálni?
2017. okt. 12. 13:50
 18/23 anonim ***** válasza:
Én is csak annyit tudok, hogy neki valamikor nyáron van, ő is csak annyit, hogy nekem meg ősszel. De minden évben meg kell nézni mindkettőnknek, mert sose jegyezzük meg. Persze minimum egy "boldog névnapot kincsem" mindig van csak a miheztartás végett, de ha nem lenne az sem zavarna, soha nem ünnepelte egyikőnk se.
2017. okt. 12. 13:55
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
semmit, bizonyos pasik ennyi tudnak, az te döntöd el, hogy foglalkozol-e ilyen pasival
2017. okt. 12. 15:37
 20/23 anonim ***** válasza:
54%

Azt nem értitek, hogy a kérdezőnek ez fontos? Én sem ünneplem, de ha valakim ünnepli, azt felköszöntöm.

Nem a problémára mondtok megoldást, csak hogy nektek sem fontos. És? Neki igen.

2017. okt. 12. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!