Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Párom elfelejtette a születésnapomat, szóljak neki?
Figyelt kérdés
A Párommal fél éve vagyunk együtt, ez lett volna az első születésnapom. A harmincadik. Tegnap volt. Teljesen elfelejtette, én pedig nem szóltam neki, mert nem tudtam hogyan. Az övé pontosan az enyém után van egy héttel.
A közösségi oldalon nincs fent, viszont már többször szóba került a dátum. Tudom, hogy a férfiaknál ez nem fontos, vagy sokan nem figyelnek erre annyira.
A dilemmám azért van, mert kedd este, amikor viszont egy áltagos hétköznap este volt, lassagnet sütött nekem, csodás vacsit készített, összebújtunk, szeretkeztünk, beszélgettünk, remek volt.
Vennék magamnak egy szelet tortát, tennék rá egy gyertyát, aztán amikor rákérdez, hogy mi az, akkor elmondanám, hogy szülinapomra vettem magamnak.
Előfordul, hogy az ember elfelejti a másik szülinapját, ami nyilván nem szándékos, és minél később derül ki, annál kellemetlenebb lesz.
2018. jún. 28. 15:01
2/8 anonim válasza:
Nem csinálnék patáliát. A 30.szülinap elég kritikus. Van, aki szívesen ünnepli, van, aki inkább elbújna, hogy milyen öreg lett. Lehet, hogy a barátod is épp feszeng, hogy most mit csináljon, vagy nem tudta, milyen ajándékot adjon. Ha Te ünnepelni szeretnéd, készítsd elő Te a bulit. Vegyél vagy süss magadnak egy tortát, hűts be egy üveg pezsgőt, vagy amit szeretsz, és szólj, hogy "Drágám, ünnepelünk"..persze az is lehet, hogy elfelejtette vagy rosszul emlékszik a dátumra.
2018. jún. 28. 15:02
3/8 anonim válasza:
En a helyedben felvetnem, hogy mit szolna hozza, ha kozosen unnepelnetek, es mondjuk elmennetek valahova 1-2 napra. Nem ereznem jol magam, ha buntudata lenne, igy valami hasonlot talalnek ki. Az en parom is mindenki szulinapjat elfelejti, mar nem tulajdonitok neki jelentoseget. A lenyeg, hogy ilyen ari, mint a Tied is. :)
2018. jún. 28. 15:26
4/8 anonim válasza:
3-as ötlete nagyon jó!
Most én ebből nagy problémát nem csinálnék, nem olyan régen vagytok együtt.
29n
2018. jún. 28. 15:44
5/8 A kérdező kommentje:
Július közepén megyünk nyaralni közösen a gyermekemmel, majd ott meg tudjuk ünnepelni mindkettőnkét.
De arra is gondoltam, hogy holnap jön haza a kicsi lányom a mamától, akkor hármasban találkozunk majd este, mi lenne, ha vennék sütit és hívnám őket majd este a konyhában, hogy gyertek sütizni. Akkor biztosan megkérdezné kicsi lánykám, hogy miért, és akkor mondhatnám, hogy megünnepeljük együtt anya szülinapját?!
2018. jún. 28. 15:50
6/8 A kérdező kommentje:
Én nem hiszem, hogy nagy ügyet fogok csinálni belőle. Másnál nem biztos, hogy így zajlik egy átlagos hétköznap, ráadásul egész nap dolgozott, és megkérdezte, hogy én mit ennék szívesen, mert ő elkészíti nekem. Ez a szülinapom előtti este. Most az, hogy az egész napos munka után, éppen nem jutott eszébe a szülinapom, hát Istenem.... nem fogom megvetni miatta és nem fogom hagyni, hogy napokig bántsa a dolog. Sztem holnap este rövidre zárom és sütizünk egyet hármasban. Lássa, hogy nem vagyok az a hisztis liba, mert tudom, hogy más napokon meg olyan figyelmes. Elfeljtette, rossz, persze, de ez szerintem bárkivel előfordulhat.
2018. jún. 28. 15:53
7/8 anonim válasza:
5: Ebben van egy adag szemrehányás, meg egy kis mártírkodás... Annak mi értelme?
2018. jún. 28. 16:58
8/8 anonim válasza:
Én nem szólnék. Egy hét múlva az ő születésnapján felköszöntöd, lehet, hogy akkor eszébe jut. Ha meg nem, hát nem. Ha amúgy jól megvagytok, akkor ez nem olyan nagy dolog szerintem. Én már 5 éve vagyok a férjemmel, de csak a Facebook naptár miatt tudja a születésnapomat. Ha valahová le kell írni, mindig megkérdezi hogy "mikor is van?".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!