Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A Párom elfelejtette a születé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Párom elfelejtette a születésnapomat, szóljak neki?

Figyelt kérdés

A Párommal fél éve vagyunk együtt, ez lett volna az első születésnapom. A harmincadik. Tegnap volt. Teljesen elfelejtette, én pedig nem szóltam neki, mert nem tudtam hogyan. Az övé pontosan az enyém után van egy héttel.

A közösségi oldalon nincs fent, viszont már többször szóba került a dátum. Tudom, hogy a férfiaknál ez nem fontos, vagy sokan nem figyelnek erre annyira.

A dilemmám azért van, mert kedd este, amikor viszont egy áltagos hétköznap este volt, lassagnet sütött nekem, csodás vacsit készített, összebújtunk, szeretkeztünk, beszélgettünk, remek volt.

Ti mit tennétek a helyemben?

2018. jún. 28. 14:50
 1/8 anonim ***** válasza:
55%

Vennék magamnak egy szelet tortát, tennék rá egy gyertyát, aztán amikor rákérdez, hogy mi az, akkor elmondanám, hogy szülinapomra vettem magamnak.

Előfordul, hogy az ember elfelejti a másik szülinapját, ami nyilván nem szándékos, és minél később derül ki, annál kellemetlenebb lesz.

2018. jún. 28. 15:01
 2/8 anonim ***** válasza:
13%
Nem csinálnék patáliát. A 30.szülinap elég kritikus. Van, aki szívesen ünnepli, van, aki inkább elbújna, hogy milyen öreg lett. Lehet, hogy a barátod is épp feszeng, hogy most mit csináljon, vagy nem tudta, milyen ajándékot adjon. Ha Te ünnepelni szeretnéd, készítsd elő Te a bulit. Vegyél vagy süss magadnak egy tortát, hűts be egy üveg pezsgőt, vagy amit szeretsz, és szólj, hogy "Drágám, ünnepelünk"..persze az is lehet, hogy elfelejtette vagy rosszul emlékszik a dátumra.
2018. jún. 28. 15:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
En a helyedben felvetnem, hogy mit szolna hozza, ha kozosen unnepelnetek, es mondjuk elmennetek valahova 1-2 napra. Nem ereznem jol magam, ha buntudata lenne, igy valami hasonlot talalnek ki. Az en parom is mindenki szulinapjat elfelejti, mar nem tulajdonitok neki jelentoseget. A lenyeg, hogy ilyen ari, mint a Tied is. :)
2018. jún. 28. 15:26
 4/8 anonim ***** válasza:

3-as ötlete nagyon jó!

Most én ebből nagy problémát nem csinálnék, nem olyan régen vagytok együtt.

29n

2018. jún. 28. 15:44
 5/8 A kérdező kommentje:

Július közepén megyünk nyaralni közösen a gyermekemmel, majd ott meg tudjuk ünnepelni mindkettőnkét.

De arra is gondoltam, hogy holnap jön haza a kicsi lányom a mamától, akkor hármasban találkozunk majd este, mi lenne, ha vennék sütit és hívnám őket majd este a konyhában, hogy gyertek sütizni. Akkor biztosan megkérdezné kicsi lánykám, hogy miért, és akkor mondhatnám, hogy megünnepeljük együtt anya szülinapját?!

2018. jún. 28. 15:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Én nem hiszem, hogy nagy ügyet fogok csinálni belőle. Másnál nem biztos, hogy így zajlik egy átlagos hétköznap, ráadásul egész nap dolgozott, és megkérdezte, hogy én mit ennék szívesen, mert ő elkészíti nekem. Ez a szülinapom előtti este. Most az, hogy az egész napos munka után, éppen nem jutott eszébe a szülinapom, hát Istenem.... nem fogom megvetni miatta és nem fogom hagyni, hogy napokig bántsa a dolog. Sztem holnap este rövidre zárom és sütizünk egyet hármasban. Lássa, hogy nem vagyok az a hisztis liba, mert tudom, hogy más napokon meg olyan figyelmes. Elfeljtette, rossz, persze, de ez szerintem bárkivel előfordulhat.
2018. jún. 28. 15:53
 7/8 anonim ***** válasza:
5: Ebben van egy adag szemrehányás, meg egy kis mártírkodás... Annak mi értelme?
2018. jún. 28. 16:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem szólnék. Egy hét múlva az ő születésnapján felköszöntöd, lehet, hogy akkor eszébe jut. Ha meg nem, hát nem. Ha amúgy jól megvagytok, akkor ez nem olyan nagy dolog szerintem. Én már 5 éve vagyok a férjemmel, de csak a Facebook naptár miatt tudja a születésnapomat. Ha valahová le kell írni, mindig megkérdezi hogy "mikor is van?".
2018. jún. 29. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!