Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom elfelejtette a születé...

A párom elfelejtette a születésnapomat. Megemlítsem neki, hogy ez rosszul eset vagy ne foglalkozzak vele?

Figyelt kérdés
Tegnap volt a születésnapom (30). A párom egy szóval sem köszöntött fel. Az egyik barátjáé holnap lesz, az ő buliját már szervezi hétvégére. Ez elég rosszul esik. Nem tudom eldönteni, hogy megemlítsem-e neki a dolgot vagy tegyem túl magam rajta.
2012. febr. 14. 18:34
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
*esett
2012. febr. 14. 18:34
 2/33 anonim ***** válasza:
64%

Ne szólj neki, menj el bulizni a barátnőiddel!és legközelebb te is felejtsd el az ő szülinapját!

Még véletlenül se szólj neki!!!!

30n

2012. febr. 14. 18:37
 3/33 anonim ***** válasza:
89%
igen, megjegyezném úgy mellékesen, hogy az enyém korábban volt és bulit sem szervezett. Egyébként meg simán elhiszem, hogy elfelejtette, az enyém sem bírja a dátumokat fejben tartani.
2012. febr. 14. 18:37
 4/33 anonim ***** válasza:
90%

Tuti véletlen.

Mióta vagytok együtt?

Szerintem említsd meg finoman, mert elég rosszul fogja magát úgyis érezni. Ha nem teszed, olyan szálka marad benned, h sose felejted el. A barát buliját nem ajánlom felhánytorgatni. Megesik az ilyen, az emberek rohanva élnek. Sajnálom, és biztos ő is. Azért boldog szülinapot kívánok Neked!

2012. febr. 14. 18:38
 5/33 anonim ***** válasza:
88%
Vegyél magadnak egy tortát, rajta a 30-as, csak veszi a lapot, ha van egy kis esze bocsánatot kér. De mint már oly sokan mondták, férfiaknál nem annyira számítanak az évfordulók,születésnapok stb.. Egyszerűen nincs jelentősége náluk, ennyi.
2012. febr. 14. 18:38
 6/33 anonim ***** válasza:
98%

Apám volt ilyen iszonyú feledékeny. Ezért anyukám mindíg azt kérte tőlünk, hogy szülinapjára hajtogassunk neki papírvirágot. Mikor apám meglátta a rengeteg (négyen vagyunk testvérek) Boldog szülinapot Édesanya feliratú virágokat az előszobában egy hub+ mormogással kifutott az ajtól és elment boltba.

Mutasd te is neki azt, hogy mások emlékeznek rá! Pl.: Jaj képzeld a Peti is írt smst, a Mari felhívott, a Julival Skypeoltunk, satöbbi. Érezze csak magát szarul! :)

2012. febr. 14. 18:40
 7/33 anonim ***** válasza:
98%

Lehet azért felejtette el, mert itt van a Valentin nap, meg a barátja szülinapja.

Én azt csinálnám, hogy vennék tortát, meg ajándékot magamnak és vacsi után kitenném őket az asztalra. Aztán megkérdezném tőle, hogy: Jösz ünnepelni? Ha megkérdezi, mit, akkor válaszolnám neki, hogy: A szülinapomat! Miért elfelejtetted?

:D :D Szerintem észbe kapna és már holnap kapnád is az ajándékot sűrű elnézések közepette :)

2012. febr. 14. 18:40
 8/33 anonim ***** válasza:
97%

attól függ, mióta vagytok együtt..

de azért szerintem viselkedhetsz vele egy kicsit hűvösebben, hátha észbe kap.

2012. febr. 14. 18:41
 9/33 anonim ***** válasza:
97%
Nem lehet, hogy a te meglepi bulidat szervezi? Ha nem, akkor pedig szólj, mert így később se veszi komolyan. Tudatosítsd benne, hogy ez nagyon fontos neked.
2012. febr. 14. 18:48
 10/33 anonim ***** válasza:
80%
szerintem legyél csak látványosan megsértődve. de tényleg.
2012. febr. 14. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!