A párom elfelejtette a születésnapomat. Megemlítsem neki, hogy ez rosszul eset vagy ne foglalkozzak vele?
Ne szólj neki, menj el bulizni a barátnőiddel!és legközelebb te is felejtsd el az ő szülinapját!
Még véletlenül se szólj neki!!!!
30n
Tuti véletlen.
Mióta vagytok együtt?
Szerintem említsd meg finoman, mert elég rosszul fogja magát úgyis érezni. Ha nem teszed, olyan szálka marad benned, h sose felejted el. A barát buliját nem ajánlom felhánytorgatni. Megesik az ilyen, az emberek rohanva élnek. Sajnálom, és biztos ő is. Azért boldog szülinapot kívánok Neked!
Apám volt ilyen iszonyú feledékeny. Ezért anyukám mindíg azt kérte tőlünk, hogy szülinapjára hajtogassunk neki papírvirágot. Mikor apám meglátta a rengeteg (négyen vagyunk testvérek) Boldog szülinapot Édesanya feliratú virágokat az előszobában egy hub+ mormogással kifutott az ajtól és elment boltba.
Mutasd te is neki azt, hogy mások emlékeznek rá! Pl.: Jaj képzeld a Peti is írt smst, a Mari felhívott, a Julival Skypeoltunk, satöbbi. Érezze csak magát szarul! :)
Lehet azért felejtette el, mert itt van a Valentin nap, meg a barátja szülinapja.
Én azt csinálnám, hogy vennék tortát, meg ajándékot magamnak és vacsi után kitenném őket az asztalra. Aztán megkérdezném tőle, hogy: Jösz ünnepelni? Ha megkérdezi, mit, akkor válaszolnám neki, hogy: A szülinapomat! Miért elfelejtetted?
:D :D Szerintem észbe kapna és már holnap kapnád is az ajándékot sűrű elnézések közepette :)
attól függ, mióta vagytok együtt..
de azért szerintem viselkedhetsz vele egy kicsit hűvösebben, hátha észbe kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!