Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom elfelejtette a születé...

A párom elfelejtette a születésnapomat. Megemlítsem neki, hogy ez rosszul eset vagy ne foglalkozzak vele?

Figyelt kérdés
Tegnap volt a születésnapom (30). A párom egy szóval sem köszöntött fel. Az egyik barátjáé holnap lesz, az ő buliját már szervezi hétvégére. Ez elég rosszul esik. Nem tudom eldönteni, hogy megemlítsem-e neki a dolgot vagy tegyem túl magam rajta.
2012. febr. 14. 18:34
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
96%
Lehet nem is barátjának szervezi a bulit :D
2012. febr. 14. 18:52
 12/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Lassan 10 éve, hogy együtt vagyunk. Az előszobában van egy hatalmas naptár a falon, amire előre felírok minden fontos dátumot. Érdekes, hogy a barátokét soha nem felejti el. A bulit biztos nem nekem szervezi, mert én most hétvégére átmegyek a kicsivel anyuékhoz, éppen ezért mostanra időzítette.

2012. febr. 14. 19:04
 13/33 anonim válasza:
78%
sztem holnap említsd meg neki, h. ez neked szarul esett. semmilépp se játszd a sértődöttet, a férfiakkal többre mész az egyenes beszéddel, mert a ,,durcizás" a halálunk, még lehet, h. ideges is lesz az miatt, hogy ,,a gondolataidban kéne olvasnia" (bár jogosan tennéd, de jobb okosabbnak lenni)
2012. febr. 14. 19:18
 14/33 anonim ***** válasza:
88%

10 éve????

hát akkor nyugodtan említsd meg neki, és meg is lehetsz teljesen jogosan sértődve!!

2012. febr. 14. 19:20
 15/33 anonim ***** válasza:
91%
10 éve mindig valentin nap előtt van a szülinapod, a barátjánál pár nappal előtte. már 10 alkalommal. így, hogyan lehet elfelejteni? elhiszem, hogy rosszul esik..
2012. febr. 14. 19:27
 16/33 anonim ***** válasza:
85%
persze hogy mondd el neki! nehogy már vígan mulasson a hétvégén amikor így kitolt veled és megbántott..
2012. febr. 14. 19:43
 17/33 anonim ***** válasza:
96%

nekem volt egy nagyon rossz szülinapom, veszekedtünk közben stb (nem felejtette el de tré volt, mert visszahallottam hogy kérdezte haverunkat hol vegyen virágot nekem- és nem vett végül, de mást se)

hát az idei szülinapomon nagyon kitett magáért, úgy szégyellte magát :) helyrehozott mindent. de csak azért mert tudta hogy nekem mennyire rosszul esett a tavalyi.

2012. febr. 14. 19:44
 18/33 anonim ***** válasza:
85%

Nyugodtan megemlítheted neki, hogy rosszul esett, hogy a Te szülinapodat elfelejtette, míg a haverjáét persze észben tartja.

Sosem értettem az ilyen férfiakat, akik mindent megtudnak jegyezni, de, hogy mikor van a párjuk szülinapja stb azt nem.

Főleg, hogy nálatok még a naptárban fel is van jegyezve.

Én ki is akadtam volna ha a párom elfelejtené a szülinapomat....neki még az is eszébe van, hogy Valentin nap van. :)

2012. febr. 14. 20:09
 19/33 anonim ***** válasza:
97%
mondd neki hogy idén akkor kihagyjuk a 30 at mejd jövőe megüljük, legalább egy évet most NEM öregedtél :-)
2012. febr. 14. 21:32
 20/33 anonim ***** válasza:
66%
Én mindig elfelejtem. De semmiképpen nem haragszok érte, ha a feleségem megemlíti. Persze ő se mulasztja el a kötelező mellékszövegeket. Semmilyen következtetést ebből ne vonjál le. Persze jó lenne ha nem ilyenek lennénk, stb. Kérdezd meg a párodtól, hogy szülinapodra megvenné e a ...amit szeretnél.... Ha azt mondja, hogyne szívecském, akkor mondd, hogy akkor futhat is érte. Az ilyesmit jobb humorral elütni, mint rágódni rajta.
2012. febr. 14. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!