A párom elfelejtette a születésnapomat. Megemlítsem neki, hogy ez rosszul eset vagy ne foglalkozzak vele?
Köszönöm a válaszokat!
Lassan 10 éve, hogy együtt vagyunk. Az előszobában van egy hatalmas naptár a falon, amire előre felírok minden fontos dátumot. Érdekes, hogy a barátokét soha nem felejti el. A bulit biztos nem nekem szervezi, mert én most hétvégére átmegyek a kicsivel anyuékhoz, éppen ezért mostanra időzítette.
10 éve????
hát akkor nyugodtan említsd meg neki, és meg is lehetsz teljesen jogosan sértődve!!
nekem volt egy nagyon rossz szülinapom, veszekedtünk közben stb (nem felejtette el de tré volt, mert visszahallottam hogy kérdezte haverunkat hol vegyen virágot nekem- és nem vett végül, de mást se)
hát az idei szülinapomon nagyon kitett magáért, úgy szégyellte magát :) helyrehozott mindent. de csak azért mert tudta hogy nekem mennyire rosszul esett a tavalyi.
Nyugodtan megemlítheted neki, hogy rosszul esett, hogy a Te szülinapodat elfelejtette, míg a haverjáét persze észben tartja.
Sosem értettem az ilyen férfiakat, akik mindent megtudnak jegyezni, de, hogy mikor van a párjuk szülinapja stb azt nem.
Főleg, hogy nálatok még a naptárban fel is van jegyezve.
Én ki is akadtam volna ha a párom elfelejtené a szülinapomat....neki még az is eszébe van, hogy Valentin nap van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!