Szerintetek szóljak a férjemnek, hogy elfelejtette a születésnapomat vagy hagyjam, hogy maga jöjjön rá az esti családi vacsorán?
Boldog Szülinapot!
Honnan gondolod, hogy elfelejtette? Még nincs vége a napnak! Én férjem sem szokott reggel felköszönteni, de este mindig hoz rózsát, vagy valami meglepit :)
1:Fogadd szülinapi jokivánságaimat (hányadik?)!
2:Te ismered, hogy olyan meglepetéskészitö, vagy jol ki tudja vágni magát a kellemetlen helyzetekböl, vagy inkább zavarba jön, ha tényleg elfelejtette? Ilyesmiket vegyél figyelembe.
Nekem idén anyósom felejtette el, három hétig kérte a bocsánatot...:))))))))))
A párom meg eddig 3 éven át elfejtette a névnapomat, idén meg eszébe jut, mivel elszóltam magam:D
Boldog szülinapot:D
Köszönöm!
Tegnap volt, csak tesómék nem értek rá, ezért van ma a vacsora. Nem szokott nekem ajándékot venni, csak egy "Boldog szülinapot!" csókot és ágyba hozott kávét kaptam régebben, de már ez a 2. év, hogy elfelejtette.
Nekem is tegnap volt a szülinapom. :)
Ha emlékszik a családi vacsorára, akkor szerintem azt is tudja, hogy milyen alkalomból lesz, bár ettől függetlenül szóban felköszönthetett volna.
Az is lehet, hogy azt hiszi, ma van 14-e.
Miután este családi vacsora lesz, elpöttyenthetsz neki egy kis infót (pl. képzeld, anyunak majdnem le kellett mondania a mai ünnepi vacsorát).
Ezzel kisegíted. Ha meglepetéssel készül, akkor nem lőtted le a poént.
Ha elfelejtette, nagy eséllyel így eszébe jut, és tud készülni.
Na, ha ezek után sem jön rá hogy születésnapod van, akkor nyugodtan hagyd sz@rban, megérdemli.
A család nem arról szól hogy hogy szúrjunk ki a másikkal, mindenkivel előfordul hogy időről-időre elfelejt valamit :)
Egyébként boldog szülinapot!
Nézd Kérdező, én a párom szülinapját természetesen tudom, ahogy a névnapját is, a mikulást is, meg mindenfélét... csak azt nem szoktam tudni soha, hogy aznap hanyadika van...ezért azután hol 1-2 nappal előbb, hol 1-2 nappal később köszöntök fel embereket... szóval szerintem várj türelmesen, mint a klasszikus definició tartja, az ünnep 8 napig érvényes, ráérsz utána is megsértődni, ha akarsz:)
Egyébként boldog szülinapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!