Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szóljak a férjemne...

Szerintetek szóljak a férjemnek, hogy elfelejtette a születésnapomat vagy hagyjam, hogy maga jöjjön rá az esti családi vacsorán?

Figyelt kérdés
Igen büszke arra, hogy pontosan emlékszik minden dátumra, példáula kolléganői összes jeles napját tudja fejből, de az én szülinapomat megint elfelejtette.

2013. jan. 15. 11:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Nekem az a fura, hogy a kolléganői minden szirjét sz@rját tudja, a te szülinapodat meg elfelejti? Meg szerintem egy oda vetetett boldog szülinapnál többet kellene adnia :)
2013. jan. 15. 12:32
 12/19 anonim ***** válasza:
59%
Én soha nem szólnék senkinek, nem is célozgatnék rá, h ma van a szülinapom és nem is csinálok ügyet belőle, ha nem köszöntenek fel. Úgy vagyok vele, ha eszébe jut valakinek, akkor örülök, de ha nem, hát nem dől össze a világ. De hogy kis infókat hintsek el, meg azon görcsöljek, h jaj, vajon elfelejtette vagy csak estére tartogatja a meglepit...blöeee
2013. jan. 15. 14:27
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
és tavaly hogy reagált amikor kiderült hogy elfelejtette?
2013. jan. 15. 14:35
 14/19 anonim ***** válasza:
93%

Kedves 12-es, a kis infók azért kellenek hogy a férj ne legyen szarban a vacsoránál. Egyébként pedig a kolleganõk esetében: közösségi oldalak, munkahelyi csevely.

Sokkal könnyebb fejben tartani valamit, ha figyelmeztetnek rá.

Egyébiránt én a tavalyi szilvesztert felejtettem el, nem akartam elhinni hogy már 31 van. Elõfordul.

Egyébként mi lett a vége?

2013. jan. 16. 06:16
 15/19 anonim ***** válasza:
92%
Mi volt?
2013. jan. 16. 07:50
 16/19 A kérdező kommentje:

Kimentette magát a vacsoráról, mert nem volt kedve a családomhoz, inkább a tesójánál aludt. Ezt sms-ben tudatta.

Még most sem kapcsolt, hogy elfelejtett valamit.

2013. jan. 16. 16:05
 17/19 anonim ***** válasza:
85%

Hát basssszus!

Mikor hazaér, majd nagy boldogan mesélj neki, milyen tuti szülinapi vacsora volt, meg (ha kaptál ajándékot) akkor mutogasd meg neki, hogy "nézd ezt anyáéktól kaptam, hát nem figyelmesek?". Aztán a végén hervadjon csak le az arcodról a vigyor és: "Kár, hogy te nem akartad megünnepelni velünk a szülinapomat!"

Nagyon gáz a férjed amúgy.

2013. jan. 16. 16:43
 18/19 anonim ***** válasza:
50%

Azért nem mindegy hogy a vacsoráról való kimenekülés az "ünnepi vacsoráról" való kimenekülés, vagy sima "átjönnek anyuék" vacsoráról való kimenekülés volt-e.

Nem mindegy hogy feledékenység vagy bunkóság-e az ok (én is kerülök minden kontaktust, pláne családi eseményt anyósékkal).

Te ismered a férjed, ha tényleg tapló és lesz@rja a szülinapod, jogosan sértődsz meg. De ha csak elfelejtette, bárkivel megesik basszus.

Nem, nem vele tolsz ki mikor bevágod a durcát. Nem is magaddal. A kapcsolatotokkal.

Egy kapcsolat alapja a tolerancia: mivel nincs két egyforma ember, tökéletes kapcsolat sem létezik.

Aztán majd két év múlva jössz vissza sírni hogy miért éltek egymás mellett, miért csalt meg a férjed... mert egy párkapcsolat nem csak magunkról szól, hanem a másikról is.

Ha valamiért kimenne a fejedből a párod szülinapja, fordított helyzetben hogy éreznéd magad ha ilyen durcival állnál szemben?

Nem esne jól igaz? Normális ember amúgy is rosszul érzi magát ha rájön hogy mit felejtett el, nem kell még rátenni pár lapáttal.

Amennyiben fennáll a helyzet hogy a párod tényleg taplóságból nem foglalkozott veled eme nemes alkalomból, esetleg nem óhajtasz normális viszonyban VELE élni, nyugodtan hagyd figyelmen kívül a tanácsaimat.

2013. jan. 17. 00:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, mik az új fejlemények?
2013. jan. 27. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!