Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Másnak is rosszul esne ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is rosszul esne ha párja jóval többet költene a saját gyerekére?

Figyelt kérdés
Párommal nincs közös gyermekünk. Az én gyermekem már főiskolás, az övé egyetemista. Egyikük sem lakik már itthon.Nagyjából így rendben is lennének a dolgok ha párom nem költene jóval többet az ő gyermekére mint én az enyémre. Névnapra,szülinapra nagyobb ajándék például. Vagy ruhák.Az övé mindig kisír valamit az édesapja pedig nem tud semmire nemet mondani. A helyzet hogy páromnak több helyről van bevétele ezért inkább megteheti hogy költ, ezt mégis igazságtalannak tartom. Hiszen lennének saját kiadásaink is, háztartási gépeket lecserélni például és egyéb dolgok. Ti megértenétek az ilyesmit?
2018. dec. 17. 19:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
35%
1 percig nem maradnék veled.
2018. dec. 17. 23:23
 22/30 anonim ***** válasza:
43%

"1 percig nem maradnék veled."

Én meg az ilyen önző dög pasival.

2018. dec. 18. 10:11
 23/30 anonim ***** válasza:
16%

Kedves 10:11 -es

Örülök a közös nevezőnek.

Pénzért 3.14-nát.

2018. dec. 18. 11:09
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Az a te hülyeséged, hogy egyedül vàllaltad a hàztartàs vezetését és cselédet csinàltàl magadból. Ne utólag sírj miatta. Egyenrangú pàrkapcsolatban, ahol mindkét fél dolgozik, megosztjàk a hàzimunkàt is. 10. voltam
2018. dec. 18. 12:33
 25/30 anonim ***** válasza:
80%
Ne haragudj, de rohadt önzőnek tűnsz. Az a lány külön él az apjától, ninca vele minden nap, valószínűleg a párod így próbál kompenzálni. Másrészt a te gyerekednek is van apja nem? Költsön rá ő. Most azért mert te nem engedhetsz meg magadnak bizonyos dolgokat, miért ne adhatna a saját lányának azt amit szeretne?
2018. dec. 19. 09:48
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

A te gyereked apja hol van?

Szerintem ebbol.mindigis baj lesz. Az ö eleteben a lanya az elso. Utanna te es utanna a gyereked kb.ez latszik az egeszbol.

Ha te ezt valtoztatni akarod az csak kenyszerites lenne es az megint csak bajt szul.

Ha te lennel.neki az elso a gyereketeket ugyanugy kezelne de egyertelmu neki a lanya az elso.

En nem maradnek vele ha a ferjemnek vki.tobb mint en. Nem.érdekel ki mit mond vagy vagy, ez van.

2018. dec. 19. 10:31
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Nèzd valahol èrthető, hogy annyit költ a gyerekère, amennyit jónak lát. Most azèrt adjon kevesebbet, mert te nem teheted meg ezt a sajátoddal? Èrtem èn, hogy ez rosszul esik, de azèrt mègsem jogos.

A leírtak alapján meg nem mondanám, hogy közös kasszánál vagytok. Mert ezek szerint felesbe, (vagy más arányban ez most lènyegèben mindegy) fizetitek a megèlhetèst, de amúgy mindketten a saját bevèteleitekből gazdálkodtok. Ez nem közös kassza. Közös akkor lenne, ha egy bankszámlára gyűlne a pènz, amit egyenlő arányban használtok, persze a költekezèst megbeszèlve egymással.

Így persze mindenki annyit áldoz a saját gyerekère amennyit tud/akar.

Ami a házimunkát illeti, azt meg elrontottam azzal, hogy bejárónőt kèpeztèl magadból. Gondolom ezzel is akartad kompenzálni, hogy kevesebbet viszel haza, viszont cserèbe mègsem kapsz semmit, hisz lènyegèben külön kasszán vagytok. De ezt akkor sem szabad. Mindegy ki mennyit keres, a felek egyenrangúak egy kapcsolatban, nem egymás szolgái.

Próbáld ezt megbeszèlni vele, mert ez a felállás így nagyon nem jó, ès csak egyre több lesz benned a tüske.

Persze nem lesz könnyű változtatni a berögződött szokásostokon, de meg kell próbálni.

2018. dec. 19. 14:01
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ugyan nem vagytok külön kasszában de gyakorlatilag IGEN!!
2018. dec. 19. 21:22
 29/30 anonim ***** válasza:
27nek teljesen igaza van.28nak is
2018. dec. 19. 22:32
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
26# normális embereknek a gyerekük az első és legfontosabb. Ha a valaki ezt nem tudja feldolgozni, akkor ne kezdjen olyan férfival akinek már van.
2018. dec. 20. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!