Miért ellenszenves másoknak, ha egy anya költ/áldoz/stb a saját gyerekére? Hogy lehet ezt háritani?
Példák:
Gyerekem kinőtte a babaágyat, szerintem egyértelmü, hogy ágy-matrac az kell neki, erre kapom a negativ károgást, hogy az megy a hirekben hogy rakkeltő anyagok vannak a matracokban.
Nyaron mentünk a balcsira gyerekprogramos hét volt kimondottan tervezve, ismét károgo reakcio, hogy ugy is esni fog
Jön a tél ugye.., nekem valahogy természetes, hogy veszek a gyereknek télikabátot, mert eddig atmenetije volt, erre beszolas:" ha neked ilyenekre van penzed.."
Most a karácsonyi ajandeka miatt kapom az ivet, pedig ertelmes, nem is tul drága es gyerekközpontu jatekrol van szo..
Miert fáj mindenkinek barmi, amit a gyerekemért teszek és ráadásul alap dolgok..?
Burkolt beszólások.
Kb olyan mint egészségesnek azt mondani, ne örülj, ugy is leszel még beteg. Kb ilyenek ezek az "ugy is esni fog az eső"stb mondatok.
Közvetlen környezet mondja, nem egy
Nem tudom ti akik ezt megszokták kérdezni, hol éltek,honnan tudják,hogy épp mit vettél?
Én még hasonloval sem találkoztam, a legdurvább idegen beszolása volt, mikor multkor szállt ki a lányom a kocsibol,jaj ki ne essen az a szép kislány...
Én ezt üldözési mániának érzem, nem lehet,hogy ezek nem rosszindulatu beszolások?
Amugy a matracokkal tényleg volt valami,anyukám is emlitette,hogy nekünk milyen is van?
Nem feltétlen rossz indulat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!