Szoktatok vigyázni rokon gyerekere, vagy saját gyerekeitek kis barátaira úgy, hogy nincsenek ott a szüleik? Ilyenkor játszotok ti is velük, ott vagytok a közelükben?
Nehézségem: Sógornőm vigyázott a gyerekekre. 3 és 6 éves gyermekem felügyelet nélkül játszott nála az udvaron, kapu nyitva, ő bent kávézott a barátnőjével. Túl parázom ? (neki is van egy 4 és egy 6 éves gyereke, ők is kint voltak)
Mikor az ő gyerekei vannak nálam én félreteszem még a házimunkát is és társasozunk, kirakózunk, legózunk stb. persze ha jól eljátszanak hagyom őket és nem avatkozom be, de az a tapasztalatom, ohy egy idő után kell egy kis segítség, hogy ne legyen őrült rohangálás a nap. kiváncsi lennék, hogy másnál ez hogy néz ki?
:-) Ha kinti játék van, akkor nekem pihi van! :-P Kiülök könyvet olvasni, közben csinálok limonadét, a lurkók nagyon szeretik, hárman vannak testvérek, barátnőméknek két gyerekük van, szokott úgy lenni, hogy 5 - en is itt vannak. :) De nincs gond, a kapu kulcsra zárva, a gyerekek általában homokoznak, medencéznek, ha baj van úgy is hallom, vagy úgy is sipákolnak nekem :P
Ha pedig bent vagyunk, akkor nyitott ajtónál játszanak, ha éhesek, szomjasak mindig szólnak, én addig teszek - veszek. Elvannak ők, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!