Jogilag követelheti vissza a pénzt az apuka, azt a gyerektartást, amit fizetett, csakhogy nem a saját gyerekére, és akkor derült ki, hogy nem a sajátja, amikor már több év eltelt?
Akkor fogalmazzunk magyarul!
Szóval mikor pároddal voltál, össze vissza csaltad, mások beléd eresztették, és közben a párod dolgozott egész nap hogy eltartson, te meg másoknak mutogattad a micsodádat.
És utána még ezek tudtában bolondítottad hogy övé a gyerek, csak nem akarsz már vele lenni.
Szép szál leányzó lehetsz, azt meg kell hagyni, no!
ha megállapítják valaki apaságát....pl házasságba születik a gyerek és a törvény automatikusan a férjet jelöli apának akkor van egy 1 éves jogvesztő határidő....ha ezalatt az 1 év alatt nem kétkedik apa az anyuka hűségében akkor hiába derül ki mittudomén 15 év múlva hogy dns vizsgálat szerint a postás a biológiai apa...
ezt a "segítség bajban vagyok" műsor készítői is rosszul tudták
Olyan nincs,hogy nem tudta.Ha valaki a teherbeeséss időszakában több férfival él szexuális életet akkor tudnia kell,hogy az apa személye nem biztos.
Ha ennek ellenére állítja,hogy xy az apa akkor az én igazságérzetem szerint símán kimeríti a csalás fogalmát.
7.
Ezt a baromságot honnan szedted?
Persze, kiderül, hogy nem az övé a gyerek, de még évekig fizeti a tartását, hát persze :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!