Szerintetek nem vicces amikor egy amúgy "soviniszta" apuka a saját gyermekének lesz a rabja?
Ismerek egy férfit aki ifjú korában kissé lenézte a nőket (nem jók semmire, gyengék, buták stb - nem kell nagyon komolyan venni). A barátnőmig tartotta is magát az véleményéhez, de hát a szerelem... szóval a barátnőm nagy kivétel, rá nem szól semmit, és tényleg amúgy rendes férj.
Amíg meg nem született a lánya... na ez a kis démon lett apuci szeme fénye. Hiába akar neki nemet mondani a kislány csak ránéz a bambi szemeivel és kész...
Nagyon mulatságos egy eset ez. Ő aki a nőket nem becsüli sokra, mégis egy nő rabja. :D
Felnőtt, megtalálta azt a nőt, akit szeret, akivel jól kijön, aki szült neki egy kislányt. Az apák "sok mindenre képesek", ha lányuk van. :D Rengeteg olyan apát ismerek (többek között a saját férjemet is), akiket a lányaik az ujjuk köré tudnak csavarni. Amúgy én is az ujjam köré csavartam apámat kiskoromban. :D
De mi a probléma ezzel a "kis démonnal" ahogy fogalmazol? Szerintem semmi gond nincs, jobb, mintha maradt volna a régi az apuka.
Nem a nőkkel van baja, hanem egyes nőkkel.
Gondolom a saját lányát nem látja ilyen "egyes nőnek".
Utolsó mondasz valamit ;)
Én nem veszem komolyan a férfi sovinizmusát. Inkább a szája nagy. Csak most ennyi év után vicces látni, hogy mégis van nő aki az újja köré csavarta.
Mindig viccelődött baba várás előtt, hogy "Drágám nekem mindegy ha fiú csak egészséges legyen." És hasonló dumákat lenyomott. Most meg tisztára papucs lett. És szerintem ez nagyon aranyos.
Nem élcnek szántam, vagy rosszindulattal írtam, inkább aranyosnak tréfásnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!