Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne essen szet a hazassagom?
A ferjem felig roncs volt, amikor megismerkedtunk: elvalt, maganyos, minden szabadidejet a kocsmaban toltotte, egy csomo banki tartozasa volt, amiket nem fizetett idoben. Aztan sokat valtozott jo iranyba, ravettem, hogy kifizesse az adossagait, kevesebbet kocsmazott, a kozos eletunk jo iranyba kezdett haladni, autot vettunk, osszehazasodtunk, elkezdtunk megtakaritani.
Viszont megint gyakran jar a kozeli kiskocsmaba a haverokhoz, ha egy fel napig magara marad, biztos, hogy ott ul es ittas allapotba jon haza. Probaltam szepen is, csunyan is elmagyarazni, hogy nem akarom, hogy egy reszeges kocsmatoltelek legyen, nem birom elviselni, amikor nem jozan, egy honapba egyszer-ketszer oke, de ne minden egyes alkalommal, amikor csak lehet... Amugy is, mi az mar, hogy kocsmazik, en sem megyek nelkule, hogy beuljek valahova inni.
Gyerek nincs, terhes voltam, de elveteltem, lakast nem tudunk venni a rossz elozmenyei miatt nem ad egy bank sem lakaskolcsont, azt hiszem, kezdek szetesni
31 eves vagyok, a ferjem 35
"De hat nincs az a no a foldon, aki ezt elfogadja! "
Ez nem a te gondod.
Ez a megmentek valakit es megvaltoztatom nem szokott mukodni.
Ha Terez anyat akarsz jatszani, menj el onkenteskedni. Tobb haszna van, es legalabb a sajat eleted nem cseszed el.
Ott kezdődik, hogy minek jöttél össze, mentél hozzá egy alkeszhez? Addig menj amíg nem válik agresszívvá veled szemben, és nem csinál még több adósságot amit majd rajtad is követelhetnek akár. A függők sok mindenre képesek.
"Viszont megint gyakran jar a kozeli kiskocsmaba a haverokhoz, ha egy fel napig magara marad, biztos, hogy ott ul es ittas allapotba jon haza"
És igen, alkoholista. Attól, hogy ezt tagadod még az. Ha nem lépsz le mellőle a vérbe "mert szereted", akkor szívj tovább mellette, biztos nem szenvedsz még eléggé és ennyi. Csak te tudsz magadon segíteni, más nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!