Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek, hogy ne essen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne essen szet a hazassagom?

Figyelt kérdés

A ferjem felig roncs volt, amikor megismerkedtunk: elvalt, maganyos, minden szabadidejet a kocsmaban toltotte, egy csomo banki tartozasa volt, amiket nem fizetett idoben. Aztan sokat valtozott jo iranyba, ravettem, hogy kifizesse az adossagait, kevesebbet kocsmazott, a kozos eletunk jo iranyba kezdett haladni, autot vettunk, osszehazasodtunk, elkezdtunk megtakaritani.

Viszont megint gyakran jar a kozeli kiskocsmaba a haverokhoz, ha egy fel napig magara marad, biztos, hogy ott ul es ittas allapotba jon haza. Probaltam szepen is, csunyan is elmagyarazni, hogy nem akarom, hogy egy reszeges kocsmatoltelek legyen, nem birom elviselni, amikor nem jozan, egy honapba egyszer-ketszer oke, de ne minden egyes alkalommal, amikor csak lehet... Amugy is, mi az mar, hogy kocsmazik, en sem megyek nelkule, hogy beuljek valahova inni.

Gyerek nincs, terhes voltam, de elveteltem, lakast nem tudunk venni a rossz elozmenyei miatt nem ad egy bank sem lakaskolcsont, azt hiszem, kezdek szetesni

31 eves vagyok, a ferjem 35

2018. dec. 12. 07:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
55%
nem tudom egyszerűen elhinni, aki alkesz vagy drogos, azokra tapadnak a nők, aki meg még a cigit is megveti, annak meg nincs párja... nem tudom ezt felfogni :D
2018. dec. 12. 11:38
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

"De hat nincs az a no a foldon, aki ezt elfogadja! "

Ez nem a te gondod.

Ez a megmentek valakit es megvaltoztatom nem szokott mukodni.

Ha Terez anyat akarsz jatszani, menj el onkenteskedni. Tobb haszna van, es legalabb a sajat eleted nem cseszed el.

2018. dec. 12. 11:46
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Alkesz hozzá se mennék, nemhogy szüljek majd neki!
2018. dec. 12. 13:19
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
4.: ki írta, hogy fogadd el? Azt írtuk, hogy ehhez te egyedül kevés vagy. Vagy beletörődsz, vagy otthagyod. Nem ijesztgetni kell, egy ilyen ember sosem fog megváltozni.
2018. dec. 12. 13:24
 25/30 anonim ***** válasza:
89%
Szia, lehet rá tudok neked világítani kicsit más szemszögből. Részben mintha magamról olvasnék, csak én voltam a lecsúszott fél. Mára már megváltoztam teljesen, de sokáig csak ígérgettem. Az zökkentett ki, hogy a páromon láttam, hogy határozott és komolyan gondolja amit mond, hogy elhagy ha nem változom. Rájöttem mekkora hülye voltam és azóta nem iszom egy kortyot sem. Sosem voltunk ilyen szerelemesek, mint most. Nem csak a saját akaratomnak, de köszönöm neki is, hogy vissza adta az életem, mégha akkor nagyon haragudtam is rá az miatt, hogy milyen keményen bánt velem.
2018. dec. 12. 13:50
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy csak egy kérdés, de nem akkor kezdett el újra kocsmába járni mikor elvetéltél? Nem lehet, hogy nem igazán tudja magában feldolgozni ezt? Mert akkor pszichológus/pszichiáter/pszichoterapeuta valami szakember aki segít, ha hajlandó elmenni hozzá, ha meg nem akkor kalap, kabát.
2018. dec. 12. 13:59
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
En mar 20evesen belekerultem egy olyan kapcsolatba ahol megtapasztaltam h bar mi nok hajlamosak vagyunk ra,nem tudunk es nem is kell mindenkit megmenteni sajat magatol v a sajat donteseitol. Nok millio aldoznak eveket/ eletuket arra h a masik fejet a viz folott tartsak, ez vhol arrol is szol h te hova pozicionalod magad. Egy alkoholista ember az akit megerdemelsz az elettol? Arra v hivatott h igazgasd egy lesullyedt masik felnott (!) ember eletet, mindennapjait, anyagi dolgait? Vagy kijar neked egy jozan,elorelato,tervezheto eletet elo ferfi. Nem leszek nepszeru de pl alkoholista geneket sem szeretnek a gyerekemnek, de persze masnak meg az az alom csaladi elet ha nem verik ossze minden este csak egy heten egyszer. Szerintem a ferjed egy idore megprobalt “viselkedni” es eddig sikerult neki. Valoszinuleg egesz eleteben lesznek fent es lent periodusai. A nagy kerdes h szeretnel-e ehhez asszisztalni, akarod-e h a gyerekeitek ebben nojenek fel es h ezt a peldat lassak. Biztos vannak nagyon szep jozan kozos pillanataitok is de itt esszel kell merlegelni es nem szivvel. Hogy magad ovd. Az o eleteert neki kellene felelosnek lennie.
2018. dec. 13. 18:05
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Ott kezdődik, hogy minek jöttél össze, mentél hozzá egy alkeszhez? Addig menj amíg nem válik agresszívvá veled szemben, és nem csinál még több adósságot amit majd rajtad is követelhetnek akár. A függők sok mindenre képesek.

"Viszont megint gyakran jar a kozeli kiskocsmaba a haverokhoz, ha egy fel napig magara marad, biztos, hogy ott ul es ittas allapotba jon haza"

És igen, alkoholista. Attól, hogy ezt tagadod még az. Ha nem lépsz le mellőle a vérbe "mert szereted", akkor szívj tovább mellette, biztos nem szenvedsz még eléggé és ennyi. Csak te tudsz magadon segíteni, más nem.

2018. dec. 13. 18:50
 29/30 Andi80018 ***** válasza:
Válj el, vagy téged is behúz a mocsárba. Nem is értem, hogy egy ilyen alkesz emberrel minek foglalkoztál. Addig húzod, amíg kifutsz az időből, aztán meg nézel, hogy se normális kapcsolat, se gyerek, és már negyven felé közeledsz. Talán még ha most lépsz, helyre állhat az életed. Már az elején látszott, hogy erre a link emberre nem lehet építeni.
2018. dec. 15. 09:39
 30/30 anonim ***** válasza:
Sajnos nem fog megváltozni menj míg nem késő. Tipikus példa erre apósomék. Anyósom úgy ment hozzá na ő megváltoztatja hát gondolhatod nem így lett. Egész élete szenvedés volt az alkohol miatt csak akkor még szégyen volt a válás.
2018. dec. 18. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!