Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Másoknak miért okoz örömet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoknak miért okoz örömet a házasságom válsága?

Figyelt kérdés

Még 20 évesen hozzámentem az első tinikori szerelmemhez. Már akkoriban sokan megmondták, hogy elhamarkodott a döntés, fiatalok vagyunk ehhez, elválunk... A házasság elején boldogok voltunk. Aztán két éve kezdett elromlani. Próbáltuk helyrehozni, de mindketten más irányba haladtunk az életben. Most már nem tartom érdekesnek a férjem, ő se engem. Kiábrándultunk egymásból. Hiába akartam vele beszélgetni, ő mindig lerázott. A szex unalmas lett. Én pedig megcsaltam. Utána döbbentem rá, hogy nem akarok így élni, inkább tiszta lappal kezdenék, és ezt ő is megérdemli. Nem bánom a házasságomat. Senki nem úgy indul neki, hogy elromlik. Jó tapasztalat is egyben és most se csinálnám másképp. A férjemmel válófélben vagyunk. Most a családom és a barátnőim többsége szinte örömmel mondják, hogy ez várható volt és ők megmondták. Nincs garancia soha egy hosszú házasságra. Igen, mi belebuktunk, de ez nem törvényszerű. Miért olyan boldog valaki attól, hogy esetemben egy kudarc volt a házasság?

25N

2018. júl. 25. 10:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
30%
Valószínűleg valamit bezzegelésnek, én majd megmutatom mentalitásnak éreztek abban ahogy házasodtál vagy ahogy régebben beszéltél róla. (lehet, hogy nem direkt volt, de így érezhettek valamit). Az hozza ki az emberekből az ellendrukkerséget, ha azt érzik, hogy a másik bezzegel vagy magas lovon ül. Ha direkt ilyen voltál, akkor érthető az ellendrukkerség, ha te nem akartál magas lóról eszet osztani, de mások így érezték, akkor már énfejlődés szempontjából is érdemes végiggondolnod, mit érezhettek mások benned bezzegelésnek...
2018. júl. 25. 11:00
 2/18 anonim ***** válasza:
92%
Mert ha nekik szar, elvárják, hogy neked is az legyen... én is 20 évesen mentem hozzá a férjemhez, lassan 10 éve. Mi nagyon jól megvagyunk, most várjuk a második babánkat. Van olyan ritkán látott ismerősöm, aki kb minden alkalommal megkérdezi, hogy “na, együtt vagytok még?”. Ezt az első babával 9 hónapos terhesen is sikerült megkérdeznie... undorító, ahogy mások viselkednek, ha valaki bajba kerül, vagy szerintük fog és erre várnak. 😕
2018. júl. 25. 11:00
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
25 evesen nehogy mar meglepo legyen, hogyha azt mondom, hogy az emberek szeretik azt mondani, hogy "en megmondtam".
2018. júl. 25. 11:01
 4/18 anonim ***** válasza:
26%
Ez részükről szerintem nem boldogság, csak egy emlékeztetés, h ők előre látták és h a jövőben nem árt ha azért hallgatsz a szüleid véleményére :)
2018. júl. 25. 11:04
 5/18 anonim ***** válasza:
88%
3-assal egyetértek, mindenki szereti, ha kiderül, hogy igaza lett.
2018. júl. 25. 11:05
 6/18 anonim ***** válasza:
71%
Legalább tudod kikkel vagy körülvéve. Takarítsd ki magad körül ezeket az embereket, egyet se tarts meg, mert ezek nem jó emberek, nem hogy barátok. Ha ilyenek a barátaid, nincs is szükség ellenségekre.
2018. júl. 25. 11:11
 7/18 anonim ***** válasza:
52%
De ha tudták előre hogy a házasságtokat nem látják jónak, akkor pontos magyarázatot is adhattak volna arra hogy szerintük miért nem.
2018. júl. 25. 11:16
 8/18 anonim ***** válasza:
76%

Sok ilyen eset van, ahol tudom, hogy mondták a szülők a barátok a testvérek, hogy ne házasodjon meg ne menjen hozzá....

A legtöbb helyen meg is indokolták ....de....persze az embert néha lehetetlen meggyőzni az ellenkezőjéről amit hisz és amiben bízik.

Igen most végre örülnek, hogy igazuk lett.

De 3 féle ember van és 3 féle öröm...

Az egyik aki valóban örül annak, hogy kiléptél egy rossz házasságból és végre új életet kezdesz

A másik az csak büszke magára.

A 3. pedig örül, hogy végre még egy szép nő szabad :)

2018. júl. 25. 11:26
 9/18 anonim ***** válasza:
68%

Én csak azt utálom, amikor kikérik a véleményem, megmondom, hogy rossz ötlet, lesz.rja, bekövetkezik, amit mondok és jön rinyálni, hogy ki hitte volna, hogy ez lesz. Olyankor én is szívesen rázom le azzal, hogy megmondtam bmeg, hogy ez lesz...

Egyébként nekem fiú haverom volt így, mondtam, hogy szerintem miért fog szakítani a nőjével. Nincs igazam negatív vagyok. Eljegyezte, majdnem megvolt házasság minden, aztán nő dobta azért, amiért mondtam h dobni fogja. Jött sírni, hogy az élet kegyetlen... Az. Meg néha nem árt elhinni, amit a barátok vagy család jó szándékból mond neked.

2018. júl. 25. 11:50
 10/18 anonim ***** válasza:
62%
Mert alapvető köcsög emberi tulajdonság az , hogy a legszebb öröm a káröröm! Ne foglalkozz a velük,csak a saját életedre koncentrálj, az ilyeneket pedig zárd ki a "kapcsolatrendszeredből". Tanulni kell a dolgokból, én is elváltam , úgyhogy tudom.
2018. júl. 25. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!