Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak miért okoz örömet a házasságom válsága?
Még 20 évesen hozzámentem az első tinikori szerelmemhez. Már akkoriban sokan megmondták, hogy elhamarkodott a döntés, fiatalok vagyunk ehhez, elválunk... A házasság elején boldogok voltunk. Aztán két éve kezdett elromlani. Próbáltuk helyrehozni, de mindketten más irányba haladtunk az életben. Most már nem tartom érdekesnek a férjem, ő se engem. Kiábrándultunk egymásból. Hiába akartam vele beszélgetni, ő mindig lerázott. A szex unalmas lett. Én pedig megcsaltam. Utána döbbentem rá, hogy nem akarok így élni, inkább tiszta lappal kezdenék, és ezt ő is megérdemli. Nem bánom a házasságomat. Senki nem úgy indul neki, hogy elromlik. Jó tapasztalat is egyben és most se csinálnám másképp. A férjemmel válófélben vagyunk. Most a családom és a barátnőim többsége szinte örömmel mondják, hogy ez várható volt és ők megmondták. Nincs garancia soha egy hosszú házasságra. Igen, mi belebuktunk, de ez nem törvényszerű. Miért olyan boldog valaki attól, hogy esetemben egy kudarc volt a házasság?
25N
Jól lepontozták az #1-est, pedig szerintem fején találta a szöget. Még a kudarc után is ilyeneket írsz, hogy "most se csinálnám másképp". Esküszöm hogy nem bántásból írom, de kicsit nagy lehetett a mellény annó.
Amúgy meg nem kell drámázni, nincs gyerek, pont ugyanott vagy, mint bármelyik 25 éves csaj aki épp szakított a pasijával. Na bumm. Attól hogy ezt a kapcsolatot a papír miatt házasságnak hívták, még nem kell eljátszani a nagyhalált. Nyilván a családod és barátaid is komolyabban venné a dolgot, finomabban és megértőbben fejezné ki magát, ha mindez 1-2 gyerekkel a nyakadban történne veled most éppen.
"Bezzeg mi szóltunk!"
"Hát nem megmondtuk, hogy válás lesz?"
Önigazolás, egonövelés. Emiatt örülnek.
Sok boldogtalan, buta ember örül, hogy most a világba csöppent egy hasonló boldogtalan ember!
Ne tudd meg, hogy hányan örültek, amikor a párommal mélyponton volt a kapcsolatunk! Ilyen a magyar ember, gondolom nem újdonság! Hirtelen nagyon sok "barátom" lett, aztán amikor rendbe hoztuk és férjhez mentem el is tűntek, túl boldog voltam hozzájuk! Persze az igaz barátok végig ott voltak és segítettek!
Kitartást kívánok neked! Fájdalmadat csak az igaz barátoknak mutatsd ki, mert mások inkább csak beléd rúgnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!