Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Másoknak miért okoz örömet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoknak miért okoz örömet a házasságom válsága?

Figyelt kérdés

Még 20 évesen hozzámentem az első tinikori szerelmemhez. Már akkoriban sokan megmondták, hogy elhamarkodott a döntés, fiatalok vagyunk ehhez, elválunk... A házasság elején boldogok voltunk. Aztán két éve kezdett elromlani. Próbáltuk helyrehozni, de mindketten más irányba haladtunk az életben. Most már nem tartom érdekesnek a férjem, ő se engem. Kiábrándultunk egymásból. Hiába akartam vele beszélgetni, ő mindig lerázott. A szex unalmas lett. Én pedig megcsaltam. Utána döbbentem rá, hogy nem akarok így élni, inkább tiszta lappal kezdenék, és ezt ő is megérdemli. Nem bánom a házasságomat. Senki nem úgy indul neki, hogy elromlik. Jó tapasztalat is egyben és most se csinálnám másképp. A férjemmel válófélben vagyunk. Most a családom és a barátnőim többsége szinte örömmel mondják, hogy ez várható volt és ők megmondták. Nincs garancia soha egy hosszú házasságra. Igen, mi belebuktunk, de ez nem törvényszerű. Miért olyan boldog valaki attól, hogy esetemben egy kudarc volt a házasság?

25N

2018. júl. 25. 10:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%
Ha belegondolok én mennyi változáson mentem keresztül 18-30 éves koromig jellemben,természetes mikor mindenki azt mondja hogy fiatalon beleugrani valamibe hülyeség.Főleg első tini szerelemhez.Ezeknek javarészt bukás a vége,ha nem más 20 év múlva.Ugyanis addigra bejön 1-2 megcsalás,meg nem éltem ki magam,elveszik a bizalom,lőttek mindennek.Meg közben változik maga az ember is.Nagyon nagyon kevés az olyan párok száma,akik nem buknak bele ebbe,és nagyon sok olyan pár van,akik már a gyorsan megszületett gyerekek miatt aztán nem lépnek tovább,és csak sorvadnak.Örülj neki hogy nincs gyereketek.
2018. júl. 25. 12:11
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
Mert egy tök egyértelmű hülyeséget csináltál, amire figyelmeztettek és tessék. Legjobb barátnőm detto, 21 évesen hozzáment egy idióta híres emberhez, a vak is látta, hogy nem fog megmaradni mellette, mondtuk is neki, ő meg persze kikérte magának, irigyek vagyunk, gonoszak, rosszindulatúak. 9 hónapot nem bírtak ki és váltak. Aztán persze jött a rinya.
2018. júl. 25. 12:23
 13/18 anonim ***** válasza:
37%
Magyar ember kárörvendő
2018. júl. 25. 14:28
 14/18 anonim ***** válasza:
69%

Jól lepontozták az #1-est, pedig szerintem fején találta a szöget. Még a kudarc után is ilyeneket írsz, hogy "most se csinálnám másképp". Esküszöm hogy nem bántásból írom, de kicsit nagy lehetett a mellény annó.

Amúgy meg nem kell drámázni, nincs gyerek, pont ugyanott vagy, mint bármelyik 25 éves csaj aki épp szakított a pasijával. Na bumm. Attól hogy ezt a kapcsolatot a papír miatt házasságnak hívták, még nem kell eljátszani a nagyhalált. Nyilván a családod és barátaid is komolyabban venné a dolgot, finomabban és megértőbben fejezné ki magát, ha mindez 1-2 gyerekkel a nyakadban történne veled most éppen.

2018. júl. 25. 15:15
 15/18 anonim ***** válasza:

"Bezzeg mi szóltunk!"

"Hát nem megmondtuk, hogy válás lesz?"

Önigazolás, egonövelés. Emiatt örülnek.

2018. júl. 25. 22:55
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem boldogok töle, de talán máskor meghallgathatnád a véleményüket.
2018. júl. 26. 10:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Sok boldogtalan, buta ember örül, hogy most a világba csöppent egy hasonló boldogtalan ember!

Ne tudd meg, hogy hányan örültek, amikor a párommal mélyponton volt a kapcsolatunk! Ilyen a magyar ember, gondolom nem újdonság! Hirtelen nagyon sok "barátom" lett, aztán amikor rendbe hoztuk és férjhez mentem el is tűntek, túl boldog voltam hozzájuk! Persze az igaz barátok végig ott voltak és segítettek!

Kitartást kívánok neked! Fájdalmadat csak az igaz barátoknak mutatsd ki, mert mások inkább csak beléd rúgnak!

2018. júl. 27. 10:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Vannak emberek akiknek nincs sajàt élete vagy egy kalap szar, így aztàn szeretnek màsokéban vàjkàlni, beleszólni. Ès ha véletlen bejött a rosszakaràs/ kàrogàs, akkor kàrörvendeni "én megmondtam" . Engem az lep meg, hogy neked ez új! A boldogtalan, savanyú emberek ilyenek.Üdv a való életben.
2018. júl. 27. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!