Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most lesz a házasságom és az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lesz a házasságom és az egyik barátom kitalálta hogy plusz egy főnek egy haverját hozza el az esküvőre. Ilyet szoktak csinálni?

Figyelt kérdés
Szakított a barátnőjével és kitalálta hogy elhozza egy haverját akit még soha sem láttam, nem is hallottam még róla. A végleges létszámot még nem kellett leadni. Ez tényleg szokás? Mert nagyon nem szeretnék ismeretlen embereket az esküvőmön, akiknek semmi keresnivalójuk ott.
2018. ápr. 1. 10:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát... Szerintem ezt a barátoddal kellene megbeszélni. A plusz egy fő általában párra vonatkozik. Persze az is lehet, hogy a barátod nem nagyon ismer másokat a násznépből, ti úgyis egymással lesztek elfoglalva, ő meg nem akar uantkozni egyedül.
2018. ápr. 1. 10:16
 2/24 anonim ***** válasza:
92%
én megértem, mert egyedül olyan kínos menni.
2018. ápr. 1. 10:29
 3/24 anonim ***** válasza:
89%

Én is erre gondoltam, hogy valszeg nem igen ismer ott senkit, és ezért hívná el inkább egy barátját.

Én mondjuk nem csinálnék ebből nagy ügyet, ha ő így érezné jól magát.

2018. ápr. 1. 11:02
 4/24 anonim ***** válasza:
94%

Szoktak. Akinek nincs párja annál szerinted hogy szokás?

Én voltam úgy esküvőn, hogy barátnőmet hívták egy kísérővel és én voltam a kísérője, mert nem volt pasija.

2018. ápr. 1. 11:11
 5/24 A kérdező kommentje:
sok mindenkit ismer a násznépből.
2018. ápr. 1. 11:19
 6/24 anonim ***** válasza:
77%

A plusz egy fő, az plusz egy fő. Visszavonnád a meghívást?

Én vagy így mennék el, vagy sehogy.

2018. ápr. 1. 11:24
 7/24 A kérdező kommentje:
Akkor visszavonom a meghívást ha így nem jó.
2018. ápr. 1. 12:25
 8/24 anonim ***** válasza:
36%

Ok

Aki ilyen zsugori miért csinál flancos lagzit?

2018. ápr. 1. 12:37
 9/24 anonim ***** válasza:
40%
Attól, hogy nem akar full idegeneket látni az esküvőjén, még nem zsugori. A havernak illet volna megkérdeznie szerintem, hogy hozhat-e mást plusz főként, vagy csak párra értendő, mert hogy épp szakított a volt párjával..
2018. ápr. 1. 14:12
 10/24 anonim ***** válasza:
47%

Két főre szólt a meghívás, szakított a barátnőjével, így őt már nem tudta vinni. Ugyanakkor nem akart egyedül menni, lehet, hogy a barátjának volt is kedve, ezért együtt szeretnének menni. Most komolyan, ezzel mi a probléma? Neked nem mindegy, hogy az a plusz egy fő a barátnője vagy a barátja?? Ott lesz még egy csomó ember rajtatok kívül, nem kell kizárólag vele foglalkozni, nem kell vele életreszóló barátságot kötni...max. bemutatkoztok egymásnak, váltotok pár szót, majd elvegyül a többi között, te meg ugyanúgy azt csinálod, amit akarsz. Fogd fel úgy, hogy a barátod miatt van ott, hogy ő jobban érezze magát. Ez olyan nehéz vagy rossz lenne?

Velem is volt már olyan, hogy meghívtak, viszont egyedül nem akartam menni, ezért elhívtam egy barátnőmet, hogy kísérjen el. Valamint anyukámat is hívták már meg esküvőre és engem vitt plusz egy főnek (engem sem ismertek különösebben, annyit tudtak, hogy anyám lánya vagyok). Ez szerintem sokaknál előfordul, ha az embernek nincsen párja vagy a párja valami miatt nem akr/nem tud elmenni. Ha elém állnál és megmondanád, hogy nem hozhatom a barátomat (kvázi meg akarod szabni, hogy ki lehet az a +1 fő) akkor én bizony nem mennék el....

2018. ápr. 1. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!