Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lesz a házasságom és az egyik barátom kitalálta hogy plusz egy főnek egy haverját hozza el az esküvőre. Ilyet szoktak csinálni?
Figyelj, ez TE vagy.
Ha a Kérdező NEM AKAR TELJESEN IDEGENEKET, akiknek semmi közük őhozzá, akkor nem akar, ennyi. Az ő esküvője, azt csinál, amit akar. A Kérdező nem a pénz miatt nem akarja azt az illetőt az esküvőjén látni, mert hogy nem telik arra a plusz egy főre. Azért nem akarja, mert teljesen idegen, semmi közük hozzá. Ennyi a lényeg, hogy a Kérdező NEM akarja. Az megint teljesen más, ha az anyukád visz el, vagy a párod, de itt az egyik haverod egy haverjáról van szó. Ha a Kérdező nem akarja, mert idegen és szerinte nincs helye ott ilyen embernek, akkor ez az ő döntése, de ettől még nem zsugori.
És szerintem mindenki tudja, hogy a plusz fő nem a nagynéném barátnőjére vonatkozik, vagy a haveromra, hanem az esetleges párunkra (esetleg testvérre/szülőre), úgyhogy illene megkérdezni, hogy vihet-e mást, ha nincsen párja. Ennyi.
Ez nem így működik, hogy jó, akkor hozom a Jóskapistát, mert...
Ismerős is elvitte a "haverját", aki jó kis balhét csinált, mert túltolta a piát.
Én megmondanám neki, hogy idegeneket NEM hozhat. Pont.
En nem hivnam meg!
Voltam mar olyan lagzin h az ilyen „ismeretlen“ jol berugott,szethanyta a foasztalt!
Vagy volt ahol balhe volt!
Rokon is teheti ugyanezt,de nehogy mar egy vadidegen tegye tönkre a nagy napot!
En is lemondtam az unokatestverem baratjat,
3 hete voltak együtt,leadtuk a letszamot...
ha nagyon akartam volna valtoztathattam volna rajta...
nem tettem,eletemben nem lattam ...
2 honap mulva szet is mentek
en is voltam esküvön egyedül
kepzeld lakodalomban jo a hangulat,lehet baratkozni
en feltalaltam magam nem kellett felteni
nagyon jol ereztem magam,legalabb nem valakim seggeben logtam!!!
meg a haver nem fogja kifizetni azt a penzt amibe o belekerult
vagy ezt tisztazd...nem am odamegy semmi nelkul😄
neki is illik allnia legalabb a kaja pia arat
1. Esküvőd lesz, nem házasságod. Az az utána következő évekre vonatkozik.
2. Én ezt azzal beszélném meg, akinek a meghívás szól. Olyanokat minek hívsz meg az esküvődre, akivel nem mered megbeszélni, hogy kit visz magával?
Akinek nem volt eskuvoje még az ne okoskodjon!!
En sem hivnam meg,neharagudjatok de ha 1 estét nem bir ki vki akkor miert jon el?
Maradjon otthon...Semmi sem kotelezo!
Vagy menjen el a szertartasokra,tisztelje meg ezzel a part aztan mehet haza ennyi!!!
Megis mit gondoltok?A sajat eskuvonk jotekonysagi est??
Dehogyis!Csak a fontos emberek vannak jelen nem idegenek
En se hivtam senki olyat,sot meg olyanokat se akik par hete v honapja volt parja(marmint a parjat nem hivtuk)
Sok eskuvon vannak olyan plussz fok akikkel soha tobbet nem talalkozol!felesleges idegeneket meghivni
Mi 50en voltunk,szuk csalad gyerekkori baratok!
Oh en is tudtam volna meg hivni 50 embert de miert?nem hivtam meg olyat akikkel evek ota nem is beszeltem legyen az unokatestver akar!
Kerdezö a te esküvöd!Semmi sem kötelezö!
Te döntesz!Nem kell muszalybol meghivni a sracot
Menjen el helyette diszkoba aztan bulizzon ott
Szerintem ez most divat, bár (szerintem) tahóság.
Én amikor szingli voltam (lány), odatoltam a képemet egyedül is (engem is bíztatott a környezetem, hogy vigyem a legjobb barátnőmet, de nem volt hozzá pofám, bocs.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!