Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most lesz a házasságom és az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lesz a házasságom és az egyik barátom kitalálta hogy plusz egy főnek egy haverját hozza el az esküvőre. Ilyet szoktak csinálni?

Figyelt kérdés
Szakított a barátnőjével és kitalálta hogy elhozza egy haverját akit még soha sem láttam, nem is hallottam még róla. A végleges létszámot még nem kellett leadni. Ez tényleg szokás? Mert nagyon nem szeretnék ismeretlen embereket az esküvőmön, akiknek semmi keresnivalójuk ott.
2018. ápr. 1. 10:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
70%
kérdező, lehet, még te is kerülsz olyan helyzetbe, hogy elválsz, aztán szégyenszemre nem akarsz egyedül menni, ha meghívnak valahova. Kis empátia szorulhatott volna beléd. Az tuti, ha visszavonnád a meghívást, én az életben többet nem szólnék hozzád. Szerencsétlent elhagyták, és így mást már az esküvőre sem hivatalos.
2018. ápr. 1. 14:34
 12/24 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem sem tul szep dolog, amire keszulsz. Miert nem mindegy neked, hogy kit hoz el? Nem az altalanos iskolas gyulolt ellensegeddel jon vagy a pasid exnojevel, hanem egy szamara fontos emberrel. Gondold bele picit magad a helyzetebe.
2018. ápr. 1. 14:55
 13/24 anonim ***** válasza:
50%

Figyelj, ez TE vagy.

Ha a Kérdező NEM AKAR TELJESEN IDEGENEKET, akiknek semmi közük őhozzá, akkor nem akar, ennyi. Az ő esküvője, azt csinál, amit akar. A Kérdező nem a pénz miatt nem akarja azt az illetőt az esküvőjén látni, mert hogy nem telik arra a plusz egy főre. Azért nem akarja, mert teljesen idegen, semmi közük hozzá. Ennyi a lényeg, hogy a Kérdező NEM akarja. Az megint teljesen más, ha az anyukád visz el, vagy a párod, de itt az egyik haverod egy haverjáról van szó. Ha a Kérdező nem akarja, mert idegen és szerinte nincs helye ott ilyen embernek, akkor ez az ő döntése, de ettől még nem zsugori.

És szerintem mindenki tudja, hogy a plusz fő nem a nagynéném barátnőjére vonatkozik, vagy a haveromra, hanem az esetleges párunkra (esetleg testvérre/szülőre), úgyhogy illene megkérdezni, hogy vihet-e mást, ha nincsen párja. Ennyi.

2018. ápr. 1. 14:55
 14/24 anonim ***** válasza:
47%

Ez nem így működik, hogy jó, akkor hozom a Jóskapistát, mert...

Ismerős is elvitte a "haverját", aki jó kis balhét csinált, mert túltolta a piát.

Én megmondanám neki, hogy idegeneket NEM hozhat. Pont.

2018. ápr. 1. 15:01
 15/24 anonim ***** válasza:
57%
Nem szoktak ilyet csinálni. A meghívás nem plusz 1 db emberbek szólt, hanem a párjának. Nem illik mást odavinni.
2018. ápr. 1. 16:55
 16/24 anonim ***** válasza:
52%
hm. Én voltam úgy esküvőn, hogy ismerősöm (fiú) megkért menjek el vele a bátyja lakzijába. Mondta mindenki "párban" lesz. Elmentem. Még olyanról tudok, hogy a Menyasszony, vőlegény hozza párba (ülteti egymás mellé) azokat akik egyedül érkeznek. Nem értem Kérdező miért csinálsz ebből problémát. És ha pont most egy lánnyal ismerkedett volna meg a barátod, őt hozná + főnek és őt sem ismernéd, akkor is problémát csinálnál?
2018. ápr. 1. 21:26
 17/24 anonim ***** válasza:
53%

En nem hivnam meg!

Voltam mar olyan lagzin h az ilyen „ismeretlen“ jol berugott,szethanyta a foasztalt!

Vagy volt ahol balhe volt!

Rokon is teheti ugyanezt,de nehogy mar egy vadidegen tegye tönkre a nagy napot!

En is lemondtam az unokatestverem baratjat,

3 hete voltak együtt,leadtuk a letszamot...

ha nagyon akartam volna valtoztathattam volna rajta...

nem tettem,eletemben nem lattam ...

2 honap mulva szet is mentek

en is voltam esküvön egyedül

kepzeld lakodalomban jo a hangulat,lehet baratkozni

en feltalaltam magam nem kellett felteni

nagyon jol ereztem magam,legalabb nem valakim seggeben logtam!!!

meg a haver nem fogja kifizetni azt a penzt amibe o belekerult

vagy ezt tisztazd...nem am odamegy semmi nelkul😄

neki is illik allnia legalabb a kaja pia arat

2018. ápr. 2. 16:17
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

1. Esküvőd lesz, nem házasságod. Az az utána következő évekre vonatkozik.

2. Én ezt azzal beszélném meg, akinek a meghívás szól. Olyanokat minek hívsz meg az esküvődre, akivel nem mered megbeszélni, hogy kit visz magával?

2018. ápr. 3. 09:02
 19/24 anonim ***** válasza:
32%

Akinek nem volt eskuvoje még az ne okoskodjon!!

En sem hivnam meg,neharagudjatok de ha 1 estét nem bir ki vki akkor miert jon el?

Maradjon otthon...Semmi sem kotelezo!

Vagy menjen el a szertartasokra,tisztelje meg ezzel a part aztan mehet haza ennyi!!!

Megis mit gondoltok?A sajat eskuvonk jotekonysagi est??

Dehogyis!Csak a fontos emberek vannak jelen nem idegenek

En se hivtam senki olyat,sot meg olyanokat se akik par hete v honapja volt parja(marmint a parjat nem hivtuk)

Sok eskuvon vannak olyan plussz fok akikkel soha tobbet nem talalkozol!felesleges idegeneket meghivni

Mi 50en voltunk,szuk csalad gyerekkori baratok!

Oh en is tudtam volna meg hivni 50 embert de miert?nem hivtam meg olyat akikkel evek ota nem is beszeltem legyen az unokatestver akar!

Kerdezö a te esküvöd!Semmi sem kötelezö!

Te döntesz!Nem kell muszalybol meghivni a sracot

Menjen el helyette diszkoba aztan bulizzon ott

2018. ápr. 3. 10:15
 20/24 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem ez most divat, bár (szerintem) tahóság.

Én amikor szingli voltam (lány), odatoltam a képemet egyedül is (engem is bíztatott a környezetem, hogy vigyem a legjobb barátnőmet, de nem volt hozzá pofám, bocs.)

2018. ápr. 3. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!