Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire igaz? Csak az én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz? Csak az én házasságom a kivétel?

Figyelt kérdés
Itt szinte mindenki azt írja, hogy az évek múlásával is lángolnak egymásért, sőt jobban szeretik egymást mint az elején. Kisebb veszekedések, de amúgy minden rendben. Akkor hol az a sok megcsalós férj, feleség?
2017. aug. 12. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

Ne aggódj van bőven.,

Egyeseknek szuper a házasságuk úgy is ha mellette félrek**úrnak.

Amúgy meg sokan nem őszinték.

2017. aug. 12. 16:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Aki éppen megcsalja a férjét/feleségét, az lehet, hogy pont a szeretőjénél van, mikor a hűséges, jó házasságban élő a gyakorin lóg és mondja, hogy lehet ezt megcsalás nélkül is. Nem ugyanaz a halmaz csalja meg a párját, mint aki itt hirdeti, hogy milyen jó az életük együtt.

Na meg, most lehet, hogy én is azt hiszem a férjemről, hogy ő maga a hűség élő szobra, aztán közben a munkaideje felét a tisztítószeres szekrényben tölti miközben a recis Mancika éppen előtte térdel, csak én nem tudok róla. Úgy könnyű azt mondani, milyen király a házasságunk, ha nincs tudomásom hűtlenségről.

2017. aug. 12. 16:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Viccel? Itt (is) szinte csak az utóbbit hallani. Viszont vannak azért kivételek szerencsére.
2017. aug. 12. 18:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy átlagos, de még jónak mondható házasságban is vannak hullámhegyek és hullámvölgyek. A hegyen lángolnak egymásért, a völgyben meg befigyelhet egy-két másért lángolás, de ez szerintem hosszabb együttlét után gyakoribb.

Ide úgy látom, kevesen írnak hosszabb (értsd: tíz-húsz-harmincéves) kapcsolatból.

Ellenben ahányan azt írják, hogy mennyire szeretik egymást, legalább annyian meg azt, hogy nem érzik jól magukat.

2017. aug. 12. 20:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Vannak bőven megcsalós, boldogtalan egymàs mellett vegetàlàsok és valóban boldog , érzelmekkel teli hàzassàgok is.

Ki- ki hogy reagàl erre vagy arra. Itt is szép szàmmal vannak savanyú megkeseredett emberek, akik ha meglàtnak egy hasonló kérdésnél pozitív példàt, akkor nyomjàk a szokàsos rosszindulatot, hogy hazudnak, vagy azt, hogy biztos csal a tàrsad csak nem tudsz róla. Irigyek az emberek, és ezeknek jobb érzés azt hinni, hogy csak mert nekik szar, biztos màsnak is ( vagy ezt kívànjàk). Illetve a fos kapcsolatàt senki nem szereti reklàmozni, mert rossz érzés kudarcot vallani, megbukni, szóval vannak olyanok is akik képmutatóak. Ez viszont nem jelenti azt, hogy mindenki az.

2017. aug. 13. 18:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Én eddig csak a megcsalós verzióval találkoztam.

Veletek mi történt?

2017. aug. 15. 23:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nagyon sok a rossz házasság, de elég sok a boldog házasság is évek múlva. Nálam is minden jó, de tudom, hogy az a ritka. Nekem a szüleim is kivételesen jó példák, akik 40 év után is, ha gond van leülnek és megbeszélik, akkor is ha előtte jól összevesztek, (Anyu elég heves, könnyen felkapja, sokat képes vitázni) de mindig!!!!! megbeszélik, és dűlőre jutnak. Mai napig megölelik, megpuszilják napközben is csak úgy egymás.
2017. aug. 16. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!