Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz? Csak az én házasságom a kivétel?
Ne aggódj van bőven.,
Egyeseknek szuper a házasságuk úgy is ha mellette félrek**úrnak.
Amúgy meg sokan nem őszinték.
Aki éppen megcsalja a férjét/feleségét, az lehet, hogy pont a szeretőjénél van, mikor a hűséges, jó házasságban élő a gyakorin lóg és mondja, hogy lehet ezt megcsalás nélkül is. Nem ugyanaz a halmaz csalja meg a párját, mint aki itt hirdeti, hogy milyen jó az életük együtt.
Na meg, most lehet, hogy én is azt hiszem a férjemről, hogy ő maga a hűség élő szobra, aztán közben a munkaideje felét a tisztítószeres szekrényben tölti miközben a recis Mancika éppen előtte térdel, csak én nem tudok róla. Úgy könnyű azt mondani, milyen király a házasságunk, ha nincs tudomásom hűtlenségről.
Egy átlagos, de még jónak mondható házasságban is vannak hullámhegyek és hullámvölgyek. A hegyen lángolnak egymásért, a völgyben meg befigyelhet egy-két másért lángolás, de ez szerintem hosszabb együttlét után gyakoribb.
Ide úgy látom, kevesen írnak hosszabb (értsd: tíz-húsz-harmincéves) kapcsolatból.
Ellenben ahányan azt írják, hogy mennyire szeretik egymást, legalább annyian meg azt, hogy nem érzik jól magukat.
Vannak bőven megcsalós, boldogtalan egymàs mellett vegetàlàsok és valóban boldog , érzelmekkel teli hàzassàgok is.
Ki- ki hogy reagàl erre vagy arra. Itt is szép szàmmal vannak savanyú megkeseredett emberek, akik ha meglàtnak egy hasonló kérdésnél pozitív példàt, akkor nyomjàk a szokàsos rosszindulatot, hogy hazudnak, vagy azt, hogy biztos csal a tàrsad csak nem tudsz róla. Irigyek az emberek, és ezeknek jobb érzés azt hinni, hogy csak mert nekik szar, biztos màsnak is ( vagy ezt kívànjàk). Illetve a fos kapcsolatàt senki nem szereti reklàmozni, mert rossz érzés kudarcot vallani, megbukni, szóval vannak olyanok is akik képmutatóak. Ez viszont nem jelenti azt, hogy mindenki az.
Én eddig csak a megcsalós verzióval találkoztam.
Veletek mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!