Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Váljak, ha unalmas a házasságom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Váljak, ha unalmas a házasságom?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt, házasok csak egy éve vagyunk. Boldogtalan vagyok, mert unalmas a házasságunk. A férjem egy rendes férfi, de már nem vagyok szerelmes. Szeretem, de csak mint embert. Nem szeretek már vele kettesben maradni. Nem működik a szex se. Ő ugyan élvezi, de én csak túl akarok rajta esni. Gondolom így nem sok jövőnk van, de félek, hogy ha elhagynám, akkor ő összetörne. Nem szeretnék neki fájdalmat okozni.
2018. júl. 24. 08:40
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Lehet meglepődsz, de a szerelem elmúlik előbb-utóbb, és a szeretet veszi át a helyét... és nincs is ezzel baj, csak ezt tudni kell kezelni de látom neked nem megy... mondjuk megpróbálhatnád megbeszélni vele, programokat csinálni közösen, stb. vagy te egy éve mikor hozzá mentél még szerelmes voltál?
2018. júl. 24. 08:45
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Igen. Nem mindig múlik el a szerelem. Tarthat egy hétig, 2 évig, 6 évig vagy örökké. Ha el is múlik, nem mindig lesz rossz.
2018. júl. 24. 09:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Boldogtalan vagy azért, mert nincs motivációd, és mert fogalmad nincs arról mi egy házasság. Kérdezd meg a szüleidet, ilyenkor mi a teendő. Nem beszélve arról, hogy emlékszelk mi volt a szöveg amit elmondtál a házasságkötőbe? Jóban-rosszban. Most neked rossz van, hajrá rázd fel az állóvizet magad körül.Hozd rendbe amit elrontottál. Legyen ez a motivációd.

A válás a te esetedben nem opció.

2018. júl. 24. 09:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy másik fázisban került a kapcsolatotok, a vágyódás után most erősebb a kötődés, ilyenkor kell ennek megfelelően átalakítani a kettőtök kapcsolatát is, új programokkal, új szituációkkal, új hobbival új barátokkal, új célokkal.
2018. júl. 24. 09:45
 5/10 anonim ***** válasza:
53%

Hülyeséget írtok, van olyan hogy örök szerelem. Én is megtaláltam,s már 20 éve szerelmes vagyok. Emlékszem először, mikor jött értem fehér lovon, álomszép kék szemekkel. Azonnal levett a lábamról. Térde esett, úgy bókolt. Mindig vidám, sármos jóképű herceg volt, aki minden kívánságom teljesíti. Hazavitt kastélyába, baldachinos ágyon rózsák közt kérte meg a kezem. Azóta minden reggel rózsacsokorral vár. Tündérek mossák ruháim. Egyszóval gyönyörű! Az én hercegem és az örök szerelem. 3 gyerekünk van, melyet tündérek nevelnek. Illatos rózsák közt a kertben sütkérezem, míg hercegem bókol nekem.

--------------------------

Most komolyan gyerekek? De szerintem még ezt is otthagynád, mert unalmas lenne 1 idő után...

2018. júl. 24. 09:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Bár általában nem ilyen kérdésekhez szokták ajánlani, de nézd meg a Szeretet nélkül című filmet. Gondolkozz el, ti ketten vagytok házasok, nem csak a férjed. A te hibád is, ha ellaposodott, mehetsz más férfihoz, minden kapcsolatodat így fogod megélni, mert lusta vagy tenni azért, hogy jobb legyen.
2018. júl. 24. 10:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
5, brit tudósok kimutatták, hogy bizony van örök, azaz mondjuk 50 évig tartó szerelem. Csak viszonylag ritka. Mert ez nem csak egy kémiai folyamat, hanem valami kiváltja. Mondjuk ha megtalálja az ember a lelki társát, akkor lehet. Vagy ha nem változnak túlságosan különböző irányba, hanem pont egy irányba.
2018. júl. 24. 10:55
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
Egyébként az elmélet szerint 2,3 vagy max. 4 évig kellene tartania kémiailag a szerelemnek, mégis sokszor 6-8-10 évig tart.
2018. júl. 24. 11:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Van még bármi ami összetart? Amivel emeltek egymáson és nem lehúzzátok? Ha nincs, akkor mi az amiért együtt maradnátok? Mert papír van róla? A párod is felnőtt ember, szerintem senkit nem szabad gyerekként kezelni, joga van tudni, ha már csak szánalomból vagy kényelemből vagy vele, részedről más tartóerő nincs...
2018. júl. 24. 11:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Kizártnak tartom, hogy ennek az elmúló kis fellángolásnak amit valamikor érezhettél iránta, házasság előtt semmi jele nem volt. Mert marhára nem vagy belé szerelmes, sose voltál.

Aki tényleg, valóban szerelmes az nem unja meg a párját 2-5-8-10, de még 20 év alatt sem, a párja társasága nem okoz neki problémát, és a szexen sem túlesni akar. Valamit nem mondasz el.... Az igazi erős érzelmek nem múlnak el. Friss házasok vagytok, ilyenkor még pláne nem így kellene lennie.

100%, hogy ez a kapcsolat már alapból szar volt esküvő előtt is. Így csak az a kérdés, hogy mi a bánatos francért mentél hozzá...?

2018. júl. 24. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!