Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek, hogy ne essen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne essen szet a hazassagom?

Figyelt kérdés

A ferjem felig roncs volt, amikor megismerkedtunk: elvalt, maganyos, minden szabadidejet a kocsmaban toltotte, egy csomo banki tartozasa volt, amiket nem fizetett idoben. Aztan sokat valtozott jo iranyba, ravettem, hogy kifizesse az adossagait, kevesebbet kocsmazott, a kozos eletunk jo iranyba kezdett haladni, autot vettunk, osszehazasodtunk, elkezdtunk megtakaritani.

Viszont megint gyakran jar a kozeli kiskocsmaba a haverokhoz, ha egy fel napig magara marad, biztos, hogy ott ul es ittas allapotba jon haza. Probaltam szepen is, csunyan is elmagyarazni, hogy nem akarom, hogy egy reszeges kocsmatoltelek legyen, nem birom elviselni, amikor nem jozan, egy honapba egyszer-ketszer oke, de ne minden egyes alkalommal, amikor csak lehet... Amugy is, mi az mar, hogy kocsmazik, en sem megyek nelkule, hogy beuljek valahova inni.

Gyerek nincs, terhes voltam, de elveteltem, lakast nem tudunk venni a rossz elozmenyei miatt nem ad egy bank sem lakaskolcsont, azt hiszem, kezdek szetesni

31 eves vagyok, a ferjem 35

2018. dec. 12. 07:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
94%
Aposom is kemény alkoholista volt.Volt hogy a ferjem meg gyerekkent cipelte haza a kocsmabol.Nem szégyelli mesélte is párszor mi volt,egyik nap meg a cimboraival ivott aztán jött neki egy kattanas (ő mondta igy) és azóta nem iszik.Nyáron alkoholmentes sort,de csak ennyi.Az is fura hogy minden évben legalább 100 liter pálinkát kifozet és meg azt sem kostolja meg,meg annyira sem hogy a nyelvet bele dugja.Ő elhatározta hogy nem iszik es kész.De ez szerintem nagyon ritka.10/1 ember képes ennyire abba hagyni.
2018. dec. 12. 08:57
 12/30 anonim ***** válasza:
91%

Nekem csak az a fura, hogy már ismerkedéskor ivott, mint a gödény, már akkor kocsmába járt, pénzügyi problémái voltak.. Utóbbi megeshet bárkivel, de azért elgondolkodtató, hogy manapság a legtöbb nő szóba sem áll a klasszikus értelemben normális férfiakkal sem (= stabil munkája van, nincs káros szenvedélye, nem iszik, nem dohányzik stb., tudatos, gondolkodó és más pozitív, vonzó tulajdonságok), mert irreális elváráshegyeik vannak, te meg lazán összejössz egy ilyen szétcsúszott emberrel, aki vedel. Ez a te igényszintedet is fémjelzi.

Másrészről számomra egy iszákos ember akaratgyenge, ahogy a bagós is. Lehet stresszre, anyám kínjára fogni mindkettőt. Lópikulát. Ezzel az erővel kocsma és dohánybolt helyett húzzon futócipőt, és menjen el kocogni. Hidd el, tökéletes stresszoldó, mert én is ezt művelem. Ja, és nem azért, mert amúgy innék és cigiznék e tevékenység helyett. 🙂

2018. dec. 12. 09:01
 13/30 A kérdező kommentje:
#10-es, hogy miert jottemm ossze vele? Szerelembol. Mert jo ember, olyannak ismertem meg, aki tudja mit akar az elettol, akivel lehet tervezni, csak valahol kisiklott az elete (amit valahol meg is ertek, nem volt tul konnyu elete, de ez mas tortenet). Megigerte, es bizonyitotta is valamennyire, hogy tud valtozni es egyutt tudjuk epiteni a kozos eletunket. Nem ertem, hogy most mi van, talan azt gondolja, hogy ha mar hozzamentem, lazara veheti, ugysem fogok elvalni
2018. dec. 12. 09:11
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
13: Igaza van, hisz nem válsz el.
2018. dec. 12. 09:17
 15/30 A kérdező kommentje:
Nyilvan megprobalom eloszor megjavitani, ami nem megy, mar ha hajlando egyuttmukodni... Ez volt a kerdesem is tulajdonkeppen
2018. dec. 12. 09:24
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Te egy jó ember vagy..de ezt könnyen kihasználja..állj a sarkadra,mondd meg neki hogy fel is út,le is út,ha nem változik.
2018. dec. 12. 09:53
 17/30 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, mindenkinek adtam egy zold kezecsket
2018. dec. 12. 09:59
 18/30 anonim ***** válasza:
93%

Sok házasság azért esik szét, mert vagy a nő, vagy a férfi (vagy mindketten) azt gondolja, hogy a kedvükért majd megváltozik a párjuk.

Nem fog. Vagy olyannal kötsz házasságot, aki tutujgatás, nevelgetés nélkül azt akarja tiszta akarattal és szeretettel, amit te, vagy életed végéig nevelgethetsz egy rosszcsont gyereket. Ehhez tudnám hasonlítani a férjed és a te viselkedését. Anyuci próbálja a fiát rávenni, hogy komolyodjon már meg.

2018. dec. 12. 10:07
 19/30 anonim ***** válasza:
90%

"#10-es, hogy miert jottemm ossze vele? Szerelembol. Mert jo ember, olyannak ismertem meg, aki tudja mit akar az elettol, akivel lehet tervezni, csak valahol kisiklott az elete (amit valahol meg is ertek, nem volt tul konnyu elete, de ez mas tortenet). Megigerte, es bizonyitotta is valamennyire, hogy tud valtozni es egyutt tudjuk epiteni a kozos eletunket. Nem ertem, hogy most mi van, talan azt gondolja, hogy ha mar hozzamentem, lazara veheti, ugysem fogok elvalni"

Tudja mit akar az élettől? Lehet vele tervezni? És ezt mégis miből állapítottad meg? Abból, hogy minden nap ül a kocsmában, részegre issza magát, és pénzadóssága van? Ezek egy olyan ember ismérvei, akivel lehet tervezni, és biztonság érzetet nyújt? Na ne beszéljünk már hülyeséget. Veled valami nagy gond lehet fejben:) Amikor megismerted, már akkor roncs ember volt, így ne csodálkozz, te választottad őt. Megváltozni nem fog.

2018. dec. 12. 10:28
 20/30 A kérdező kommentje:

Utolso, nem mentem rogton hozza, amint megismerkedtunk. Tobb mint ket evig eltunk egyutt, mielott osszehazasodtunk, ez ido alatt lattam valtozast rajta es jutottam arra a kovetkeztetesre, hogy tudunk kozos jovot szoni, csaladot alapitani, gyereket nevelni.

Nem is mondhatom, hogy reszegre issza magat, de heti 4-5 alkalommal egy-ket sor igenis soknak szamit, meg ha sokaknak belefer is, ez egyenes ut az alkoholizmus fele, es ez az ami zavar igazan :(

2018. dec. 12. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!