Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okból nősül meg a férfi? A nőket talán még meg is értem. (Biztonságos gyermekvállalás. ) De egy férfi? Talán fél, hogy elveszti a másikat ezért láncolja magához? Most ne a szerelemmel gyertek, mert engem a racionáis oldala érdekel.
#10 ez hülyeség
Belem senki nem nevelte ezt hogy az esküvő, házasság, esetleg a gyerek az élet értelme
Nem nevelkedtem ilyen dolgokon fel. Nem is szeretnek házasodni
Az mondjuk baromi vicces az egyik válasznál, hogy őt vegyék el punk um, de gyereket hááát... :D
32/f
Az én barátom elsősorban azért, mert szeret, és ezt tartja a hosszútávú elköteleződés, a szerelem pecsétjének. Hiába írod, hogy racionális okot írjunk, ha egyszer a fő indok az nem az. (Miért csókolod meg a nőt? Miért veszel virágot annak, akinek kedveskedni akarsz?)
Emellett pedig ő is szeretne gyerekeket, ráadásul még többet is mint én, teljes, hivatalos családot. Szeretne a leendő gyerekeinek teljes értékű, és hivatalosan is egyértelmű apja lenni, nem csak valaki, aki az apasági nyilatkozatba be van írva. Szeretné, ha hivatalosan is összatartoznánk, és házaspár lennénk.
Biztonságos gyermekvállalás??? Mert papír és gyűrű mellett nem tud félrek♢r□i senki, igaz?
Nincs racionális oldala. Nem lehet mindenbe tudományos tényeket belemagyarázni.
"Most ne a szerelemmel gyertek, mert engem a racionáis oldala érdekel."
Hát pedig de.
A frusztrált gyakoris körökön kívül a legtöbb férfi ugyanúgy akar gyerket és azt normális családban akarja felnevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!