Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon menthető még a házasságunk?
Figyelt kérdés
A férjemmel 5 éve. Vagyunk együtt van 2 kicsi gyerekünk. A kapcsolatunk megromlott elhanyagoltuk egymást. Tobbszor kértem, hogy figyeljen rám nezzen rám nőként de nem sikerult. A szexuális életunk is silány. Megmondtam neki hogy nem tudom tovább csinálni, nem vagyok boldog.. Ő mentené a közös vágyon és a gyerekek miatt. Én félre mentem pár napja de nem vagyok szerelmes. Vajon menthető még? Elmondjam neki? Mit tegyek? Csak a gyerekek miatt maradjak együtt vele? De akkor már nem jár a boldogság?2018. nov. 24. 20:57
11/12 anonim válasza:
Már meg sem lepődöm, hogy te is csak magadra gondolsz.
Mond el neki, hogy ribizli vagy, és akkor megoldódik az összes közös problémátok. De hazudhatsz is, csak akkor később oldódnak meg a közös gondok, akkor amikor kiderül.
12/12 anonim válasza:
Úgy bírom mikor van 2 kisgyereke a nagyobbik max 4 éves ezek szerint és egyedül saját magával van elfoglalva.Mit vártál mikor férjhez mentél és gyermekeket vállaltál hogy az élet csak nevetés és boldogság?Persze TE legyél boldog úgyhogy keress egy nagyobb f...t valahol váljatok el a gyermekeket szakísd el az apjuktól nehogy családban nőjjenek fel ők nem számítanak csak hogy TE boldog legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!