Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek a férjem számára ismét érdekes? Úgy érzem unalmas vagyok, nem tudok neki újat nyújtani.
Az a helyzet, hogy a férjem sikeres a munkahelyén, megbecsülik, elismerik, rengeteg nővel dolgozik együtt. Elkezdett most egy továbbképzéses Egyetemi képzést, ahol hetente 3 délutánt-estét ott tölt. Csoportokra bontották a csoportot és sajnos két gyönyörű, fiatal huszonéves lánnyal került össze, akikkel össze kell dolgoznia. Egyiküket meg is nézte facebookon, hát nagyon megsértődtem.
Most jövök én. Hát mit is írjak. Itthon vagyok harmadik gyermekemmel 8 éve! Jövőre év végén fogok csak munkába állni, de akkor is csak a szabikat, tehát még két év múlva csak. Tudatos volt a 3 gyerek, előre megbeszéltük.
Imádjuk őket
De én mit tegyek, hogy érdekesebb legyek?
Férjem folyton azt mondogatja, hogy ő azokra a nőkre néz fel, akik jó anyák és képesek összetartani a családot. Neki nem tetszenek a karriervadász lányok.
Mégis, úgy érzem, belefog szeretni valaki másba, egyik csoporttársába, hiszen folyamatosan együtt fognak dolgozni, én meg leszek itthon az unalmas semmittevő idős asszony. (36 éves).
Amúgy nagyon csinos jó nő vagyok, tudom lelkem mélyén, de mégis, félek attól, hogy ez az egyetem lesz a házasságunk veszte.
Volt valaki hasonló helyzetben?
"a férjem imád engem, szeret, minden nap kimutatja, boldog látom, inkább én szeretnék neki még érdekesebb lenni, amíg még itthon vagyok"
Egyszóval oda gyártasz problémát, ahol nincs. :) A legjobb, amit tehetsz, hogy egyszerűen befejezed ezt a felesleges kattogást és kombinálást, ő így szeret téged és nem akarja, hogy változz. Ne vetítsd ki rá a saját problémáid, inkább keress valami olyan hobbit, amibe teljesen belemerülhetsz és ami boldogságot okoz.
Kedves kérdező, ez egy elég nehéz kérdés, de nem lehetetlen rá megoldást találni.
Kezdj bele valami újba, ami érdekelne!
Attól lesz tartósan érdekes egy ember, hogy az ismerkedés folyamata állandó, tehát a másik fél folyamatosan ismerkedik azzal amit nem tapasztalt meg veled kapcsolatban.
Ráadásul, aki élvezi amit csinál, még inkább felkelti a másik érdeklődését.
A féltékenység pedig tényleg rossz tanácsadó, jól még nem végződött tőle kapcsolat...
de nem azt írta, hogy nem érzi hogy nő lenne. mondta hogy csinos, jól néz ki. ő érdekes akar lenni.
érdekes az a 60%-os is, vagy ki. mintha a munka tenné érdekessé az embert. :D vagy csak rúgkapál hogy más nem dolgozik, neki meg kell, nem tudom.
mindenesetre érdekes úgy lehetsz, ha okosodsz, műveled magad, vannak hobbijaid. aki nem foglalkozik semmivel, csak a gyerekkel, vagy csak elmegy dolgozni, az unalmas. akit nem érdekel semmi értelmes, az unalmas. ennyi.
azt meg nem tudom kitalálni, hogy téged mi érdekel.
engem érdekel pl az olvasás, zongora, történelem, tudományok, játékok stb. nem mindegyikben vagyok pro, de mivel egészen tág az érdeklődési köröm, tudod beszélgetni ezekről, érdekességeket.
nem attól lesz érdekes valaki, hogy eljár ide-oda. :D sőt, az inkább csak aláaknázza ezt. érdekessé egymagában válhat az ember, amikor magát képezi.
na szavazzatok le. :D
senki nem mondta, hogy nem mászkálhat el a nő. azt se mondta senki, hogy nem dolgozhat.
én arra válaszoltam, hogy mitől lesz érdekes alapvetően egy ember.
érdekes pedig nem attól leszel, hogy elmész barátnőzni, vagy a könyvelői irodába könyvelni (tetszés szerint behelyettesíthető irodai munkával, eladói munkával, ügyvéddel vagy amit akarsz, de nem kell szélsőséges esetekkel jönni, hogy mi van ha te űrkutató vagy). :D
Hát, itt az. Hazirobot, meg néha könyvelő. Csodálom, hogy észen van. Én már megőrültem volna.
Kérdésre válaszolva, úgyis tud már rölad mindent. Érdekesebb nem leszel. Max az újdonság az. Az izgalmas.
Nem lennék a helyedben - az biztos!
Baba-mama klubba nem tudnál eljárni a lakóhelyed környékén? Művelődési házak? Gyermekkönyvtárba beiratkozni a kicsikkel?
Ui: nagyon picurka még a legkisebb csöppség? :)
Üdv: 44/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!