Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan legyek a férjem számára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek a férjem számára ismét érdekes? Úgy érzem unalmas vagyok, nem tudok neki újat nyújtani.

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a férjem sikeres a munkahelyén, megbecsülik, elismerik, rengeteg nővel dolgozik együtt. Elkezdett most egy továbbképzéses Egyetemi képzést, ahol hetente 3 délutánt-estét ott tölt. Csoportokra bontották a csoportot és sajnos két gyönyörű, fiatal huszonéves lánnyal került össze, akikkel össze kell dolgoznia. Egyiküket meg is nézte facebookon, hát nagyon megsértődtem.

Most jövök én. Hát mit is írjak. Itthon vagyok harmadik gyermekemmel 8 éve! Jövőre év végén fogok csak munkába állni, de akkor is csak a szabikat, tehát még két év múlva csak. Tudatos volt a 3 gyerek, előre megbeszéltük.

Imádjuk őket

De én mit tegyek, hogy érdekesebb legyek?

Férjem folyton azt mondogatja, hogy ő azokra a nőkre néz fel, akik jó anyák és képesek összetartani a családot. Neki nem tetszenek a karriervadász lányok.

Mégis, úgy érzem, belefog szeretni valaki másba, egyik csoporttársába, hiszen folyamatosan együtt fognak dolgozni, én meg leszek itthon az unalmas semmittevő idős asszony. (36 éves).

Amúgy nagyon csinos jó nő vagyok, tudom lelkem mélyén, de mégis, félek attól, hogy ez az egyetem lesz a házasságunk veszte.

Volt valaki hasonló helyzetben?

2018. okt. 9. 17:12
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Az ő anyukája is ugyanígy volt és az annak testvére is.
2018. okt. 9. 17:30
 12/44 A kérdező kommentje:
Aki dolgozott, az kap pénzt, aki nem, az kap gyest. De nem ez a kérdés lényege.
2018. okt. 9. 17:31
 13/44 anonim ***** válasza:
27%

Legyél otthon anya majd keres nőt az egyetemen,butor

meg otthonra kell. :O

2018. okt. 9. 17:31
 14/44 A kérdező kommentje:

Miért baj az, hogy tudatosan vállaltunk gyereket, MIért baj manapság a nagycsalád. MI 4-en vagyunk testvérek. A férjemék hárman. Nem értem. ráadásul én szándékozom visszamenni és mellette egy vállalkozásom is van (könyvelés). Miért vagyok rossz?

mindegy, úgysem jön jó válasz

2018. okt. 9. 17:32
 15/44 anonim ***** válasza:
12%
:) De jófej vagy. Az anyja is otthon volt...száz éve. Ha érdekes vagy neki, akkor így is érdekes vagy. Ha meg nem, csinálhatsz akármit. Szerintem tök kényelmes lehet neki, hogy van egy, eltartott otthon, aki esetleg semmiről nem tud. Meg vannak csini lányok.
2018. okt. 9. 17:34
 16/44 anonim ***** válasza:
61%
Nem a gyerek a baj henem h otthon vagy bezárva velük ennyi az életed ő meg kimehet az ajton bármikor nem is akarja h dolgozz majd eltart,mert addig se mész ki.. Nem a nagy család a baj,a boldogság viszont nem ez,te se ok nélkül kérdezel h mit csinálj h a férjed nőként nézzen rád ne anyaként..
2018. okt. 9. 17:36
 17/44 anonim ***** válasza:
14%
Az ilyen lepődik meg 20 év után 3 gyerekkel h penderíti a pasi, vagy simán beközli h megy a barátnőhöz mire hazaér legyen vacsi..
2018. okt. 9. 17:37
 18/44 A kérdező kommentje:

Nem értem, ti kik vagytok? Milyen emberek? Nem egy anyuka ismerősöm van 3-4 gyerekkel, akik boldogok és bizony, ők is otthon voltak több évig.

Ha 2 év múlva írom ki a kérdést, hogy dolgozok, akkor már jó ember leszek? röhejesek vagytok

2018. okt. 9. 17:42
 19/44 A kérdező kommentje:
60%, te tiszta hülye vagy, engem legalább szeret a férjem, míg téged senki sem akar megdugni...
2018. okt. 9. 17:43
 20/44 A kérdező kommentje:
De nyugodj meg, vannak szingli férfi ismerőseim, szívesen ajánlok neked, hátha...
2018. okt. 9. 17:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!