Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan legyek a férjem számára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek a férjem számára ismét érdekes? Úgy érzem unalmas vagyok, nem tudok neki újat nyújtani.

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a férjem sikeres a munkahelyén, megbecsülik, elismerik, rengeteg nővel dolgozik együtt. Elkezdett most egy továbbképzéses Egyetemi képzést, ahol hetente 3 délutánt-estét ott tölt. Csoportokra bontották a csoportot és sajnos két gyönyörű, fiatal huszonéves lánnyal került össze, akikkel össze kell dolgoznia. Egyiküket meg is nézte facebookon, hát nagyon megsértődtem.

Most jövök én. Hát mit is írjak. Itthon vagyok harmadik gyermekemmel 8 éve! Jövőre év végén fogok csak munkába állni, de akkor is csak a szabikat, tehát még két év múlva csak. Tudatos volt a 3 gyerek, előre megbeszéltük.

Imádjuk őket

De én mit tegyek, hogy érdekesebb legyek?

Férjem folyton azt mondogatja, hogy ő azokra a nőkre néz fel, akik jó anyák és képesek összetartani a családot. Neki nem tetszenek a karriervadász lányok.

Mégis, úgy érzem, belefog szeretni valaki másba, egyik csoporttársába, hiszen folyamatosan együtt fognak dolgozni, én meg leszek itthon az unalmas semmittevő idős asszony. (36 éves).

Amúgy nagyon csinos jó nő vagyok, tudom lelkem mélyén, de mégis, félek attól, hogy ez az egyetem lesz a házasságunk veszte.

Volt valaki hasonló helyzetben?

2018. okt. 9. 17:12
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
62%

Kövezzetek meg, de szerintem kéne, hogy legyen becsülete ennek is. Ha pl egy húsüzemi kolbászt összehasonlítasz egy házival, a házi jobb, mert azt magának csinálja az ember vagy mintha magának csinálná, hogy örömét lelje benne később, mikor kész. a húsüzemi azért készül, hogy a készítőjének a haszon által okozzon örömöt. érdekes, hogy a házi mindenre ráaggatjuk, hogy kézműves/minőségi stb, a házi asszony is az ebből a szempontból, ahogy a gyerek is. Nehéz ezt látni a fogyasztói társadalomba belehülyülve, de erős a hitem abban, hogy ez így van.

32/f

2018. okt. 9. 17:45
 22/44 anonim ***** válasza:
41%
Itt fujjogsz ránk beszélgess a férjeddel,van szád,h törődjön veled nőként, mert látszik h otthon van baj,nem kicsi ha igy kiborulsz.. Azok az anyák boldogok akik nők maradtak na nekik nem kell ilyen kérdést kiírni.
2018. okt. 9. 17:46
 23/44 A kérdező kommentje:
A kérdés, az teljesen a saját problémám, a férjem imád engem, szeret, minden nap kimutatja, boldog látom, inkább én szeretnék neki még érdekesebb lenni, amíg még itthon vagyok. De mindegy, senki nem fog válaszolni.
2018. okt. 9. 17:46
 24/44 A kérdező kommentje:

szóval rátapintottam a lényegre, nem dug meg senki. Sajnálom, lesz majd valaki ne aggódj.

Kiborulva meg te vagy, én tök nyugodtan írok.

2018. okt. 9. 17:47
 25/44 A kérdező kommentje:
Akármilyen érdekes, törődik velem, szeret, kimutatja, mindent megad, mondom ez az én problámám
2018. okt. 9. 17:48
 26/44 A kérdező kommentje:
Viszont én léptem, egyik barátnőm ajánlott egy női fórumot, hogy ott kérdezzem meg, így lépek.
2018. okt. 9. 17:50
 27/44 anonim ***** válasza:
28%
Itt kettőnk közül te vagy aki nincs meg micsodázva és fáj az igazság h majd a fiatalka meg lesz hamar, és nem szoktam dugni max szeretkezni..
2018. okt. 9. 17:51
 28/44 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ne aggódj, és ne tegyél semmit másképp', vagy többet azért,hogy érdekes legyél a férjed számára.

Azt írod,hogy szeret, három gyereketek van, terveztétek, megbeszéltetek mindent...Most érthető a Részedről az,hogy úgy érzed, Te otthon vagy, míg a lányok a férjed körül, akik bizonyára érdekesebbek a számára.

Hidd el, nem fogja kockáztatni az otthoni biztonságot, szeretet egy fiatalabb lányért.

Lehet,hogy vonzónak tartja, az is lehet,hogy eljátszik a gondolattal egy kicsit, de ez természetes, minden férfi, sőt, nő életében előfordulhat ez, de nem kell érdekesebbnek tűnnöd csak azért,hogy ez ellen tegyél.

Ha viszont mégis félrelépne egyébként se tudnál ellene tenni.

Esetleg elbeszélgethetsz Vele erről.

2018. okt. 9. 17:55
 29/44 anonim ***** válasza:
Ti beszéltétek meg, hogy te otthon leszel 10 évet. Ha neki ez az ideál, akkor jó. Attól még megnézheti a csoporttársait. Ha elhagy, akkor a munkahelyén is megismerhet valakit. Amúgy ha nem akarsz othton ülni, akkor menj vissza előbb dolgozni
2018. okt. 9. 18:06
 30/44 anonim ***** válasza:
95%

7evig voltam otthon,nagyon nem igy terveztem de kozbejott egy valas es padlora kerultem egy picibabaval meg egy 2evessel,nekem mar az utolso evekben minden bajom volt,soha tobbet ilyen hosszu gyedet. Nekem is azt mondogatta az uj parom h barmeddig fizeti az otthonletemet de kerte h akkor erezzem magam jol otthon,nekem ez nem ment.

Es itt a megoldasa a kerdesednek. Ha a ferjed csak az anyat latja benned otthon,a not valoszinuleg otthonon kivul fogja nezni/kostolni. Nagyon nehez htb-kent hozni azt az erdekesseget,amit jo este megbeszelni,megvitatni es a gyerekek az nem egy kozos hobbi amirol ha aradozva beszelsz,a ferjed paras szemekkel hallgatja, majd ettol jol megkivan es a magaeva tesz a konyhaasztalon. Igenis kell a kulso inger,kifejezetten nem a kisgyerekes anyakkal valo talik alatt hallott pletykakra gondolok hanem vmi ahol te te vagy,no vagy,amitol felcsillan a szemed.Vagy sajat szorakozas,v kozos szorakozas,kozos elmenyek amikbol toltodik a kapcsolat es amiben nonek erezheted magad es o ettol magat ferfinak melletted. Hogy ez fektetes utan kotozos szex v hastanc v egy uj alak elerese,egy nyelvtanfolyam ahol fejleszted az agyad es emberek kozt vagy az mar a te/ti egyeni dontesetek.

De az anyasag mint olyan, mellekszalnak kellene lennie egy no eleteben vagy minimum parhuzamos sinparnak a parkapcsolata mellett.Kulonben beszippantja.N36

2018. okt. 9. 18:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!