Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben ti mit hinnének?
nem akarok vészmadár lenni, de a helyedben a váláson (is) agyalnék.
a terhesség abból a szempontból is kitüntett szakasza a női életútnak, hogy az igazi, gerinces, nagybetűs FÉRFIAK ilyenkor (is) a tenyerükön hordozzák a párjukat, kényeztetik, vigyáznak rá, minél több energiát és időt forgatnak bele a párkacsolatba.
a párod sunyi, és egészen biztosa van titkolnivalója, hogy a potenciális szeretője mit állít, ne vedd készpénznek, persze, hogy nem fogja azt mondani, hogy szingli, és oda meg vissza van a pasidért.
ha már most így viselkedik veled a gyereked apja, mi lesz később?!
Egészen biztos lehetsz benne, hogy kavarnak. Az ember olyasmit töröl ki, amit nem akar, hogy más lásson. Annak meg oka van. Mellé még sűrűn el is járt otthonról, elköltöztél, de a másik nővel foglalkozott, hát szerintem egyértelmű, hohy igazándiból nem érdekled. Hogy a nő mit ir neked, kb. annyira lehet elhinni, mint a férjed szavát. Lehet, ő is kapcsolatba van, és számára se lenne jó, ha fény derülne rá.
Tudom nehéz, meg nagyon alkalmatlan most neked a válás, de mostmár ez menthetetlennek tűnik.
nem lehet, hogy a várandóssági szexhiány dolgozik benne?
persze ez nem teszi megbócsáthatóvá, amit tett.
Sajnálom, megértelek. Amikor én voltam várandós nálunk is ez volt exxel. Az ember próbál nem büszke lenni a család, gyerek, nőiesség stb miatt de nem lehet.
Én is visszafogdam s akkor kaptam a legnagyobb pofont mikor a szülőszobában a kezemet fogva jött a nő hívása. Te ne élj át ilyent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!