Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne, ha közvetlenül a házasság előtt mindenkinek kötelezővé tennék "pénisz-chip" nemiszerv implantátumot, ami jelez abban az esetben, ha megcsalja a párját? (kép lent)
Vagyis a férfi és a nő nemiszervébe is egyaránt. Ha valamelyikük félrekefél, akkor jelez a párja mobilján, hogy éppen megcsalás van folyamatban, így egyértelműen lehet bizonyítani, hogy valóban lezajlott a félrelépés.
Ezt a két chipet összehangolják és csak akkor nem jelez, ha egymással szeretkeznének a házaspárok.
100-ból 99 ember felháborodna.
A maradék 1 nem lép félre.
Ráadásul a megcsalás nem feltétlenül jelenti azt, hogy lefeküdtek. Az már korábban megvalósult, már ott, mikor az ismerkedés elkezdődött.
Akkora hülyeség. A házasság bizalmon alapul. Ha az van, akkor nincs ilyenre szükség. Ha meg chip kéne a hűséghez, nincs értelme a házasságnak.
22/L
A cikk első mondata már ellentmondás. Ezzel hogy mentenék meg a házasságot? Amint villanna a telefon, egyből beadná az emberek nagy része a válópert. Nem kapnak lehetőséget az őszinte lelkiismeretes bevallásra, vagy akár csak azt mondani, hogy hiba volt, többet soha nem fordul elő, ezért már nem éri meg eldobni a házasságot, ami egyébként jól működik, szóval inkább hallgat róla, és élnek tovább boldogan, megértésben, szeretetben. És ráadásul mi van akkor, ha simán csak maszturbál az egyik fél? Nem hiszem, hogy létezhet olyan technológia, ami különbséget tud tenni egy igencsak élethű dildó (ráadásul, ha valaki olyan, mint én, akkor arra is gumit húz, akkor aztán főleg lehetetlen megkülönböztetni) és egy valódi pénisz között.
Na meg, a megcsalás nem mindenki szemében csak a szex tényleges létrejöttével kezdődik.
Bár soha még senkit nem csaltam meg (és nem is áll szándékomban), de nem akarnék ilyen eszközt. A párom önszántából álljon elém a vallomással, vagy éljen együtt a bűntudattal haláláig, de mindkettő az ő saját döntése legyen (ami ugye, a személyiségéből fakad), ne egy kis ketyere kényszerítse rá, hogy akkor most színt valljon.
Akkor nem házasodnának az emberek, legalábbis a nagyon nagy részük.
Én sem. Nem azért, mert hűtlen vagyok, sőt, soha nem keféltem még félre, és nem is fogok, nálam ez becsületbeli ügy.
Azért nem házasodnék, mert nem tűrném el, hogy ilyen szinten be akarjon avatkozni az életembe akár a kormány, akár egy techcég.
Engem inkább a technikai részletek érdekelnének, pl. hogyan "érzékeli" a szexuális interakciót a chip?
Az addig még oké, hogy egy olyan becsippent nőt kefélsz meg, aki nem a feleséged, akkor világos, hogy mi van, elektromágneses mezők segítségével érzékelik a chip-ek egymás közelségét(bár az áramforrás még mindig kérdéses).
De ha egy nem becsippelt nőt kefélsz meg? Akkor semmit se fog érzékelni.
Vagy ha nem rakod be neki, csak kinyalod/leszopatod, akkor is ugyanez a helyzet.
SZóval nem tartom ezt megvalósíthatónak.
A házasság arról szól, hogy felneveljétek normális felnőtté a közös gyerekeiteket, akik hasznos tagjai lesznek a társadalomnak egyrészt, másrészt a nevelésetek hatására maguk is boldog és sikeres emberek lesznek. És így gondolom azt, hogy minden más ezen túl csak rizsa.
A nagypapám is csalta a nagymamámat (talán mama is papát, ki tudja), mégis 57 éve házasok, felnevelték anyumat és az öccsét normális felnőtt emberekké és mai napig együtt vannak, idős korukban is támogatva és segítve egymást. Még ha voltak is félrelépéseik fizikailag, akkor is érzelmileg és anyagilag mindig a családjuk mellett álltak. Papa sem csinált fel más nőt a házasságon kívül és mama sem nevelgetett otthon kakukkfiókát más férfitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!