Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek/barátnők, tartós kapcsolatban hogyan viseltétek, ha a párotok pénisze kicsi?
Akinek a mérete nem felel meg, azzal nem kezdek tartós kapcsolatba, házasság szóba se kerül.
Ha összeházasodtak, leéltek több évet együtt, akkor arra hivatkozva szakítani, hogy "túl kicsi", csak kifogás, és nem akarj elmondani a valódi okot.
C"sodálatos. Egyedül a mostani párom képes spriccelős orgazmust"
Szinte gondoltam :)
Ma már minden ekörül forog, de van benne igazság.
Nekem volt, hogy a mérete miatt le sem feküdtünk, vagy szakítottunk.
Érdekes, de véleményem szerint a nagyobb szerszámmal rendelkező pasik étvágya is nagyobb.
Nekem volt olyan párkapcsolatom, ahol kb 15 cm volt a pénisze, és az étvágya is elég alacsony volt, velem ellentétben! Én állandóan maceráltam, izgattam, meg is mondtam neki, kerek perec, hogy kívánom, és akarom, most!
De ő ezzel nem törődött.
Volt olyan akinek 20 cm volt a férfiassága, vele egy álom volt a szex. A legjobb volt!
(sajnos azért szakítottunk, mert rájöttünk, mindketten mást várunk az élettől)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!