Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne, ha közvetlenül a házasság előtt mindenkinek kötelezővé tennék "pénisz-chip" nemiszerv implantátumot, ami jelez abban az esetben, ha megcsalja a párját? (kép lent)
Vagyis a férfi és a nő nemiszervébe is egyaránt. Ha valamelyikük félrekefél, akkor jelez a párja mobilján, hogy éppen megcsalás van folyamatban, így egyértelműen lehet bizonyítani, hogy valóban lezajlott a félrelépés.
Ezt a két chipet összehangolják és csak akkor nem jelez, ha egymással szeretkeznének a házaspárok.
Ebből meg ugye az ügyes kis hekkerek jó hasznot húznának. Ugyanis olyan dolog nincsen amit nem lehet feltörni.
Már látom előre mikor nők és férfiak jó pénzért"függetleníttetik" magukat a szakikkal.
Amúgy meg annak ellenére hogy full monogám férfi vagyok azt mondom ez egy nagy baromság lenne ha lenne, de ilyen nem lesz. Meg amúgy is semmimbe se rakjanak semilyen chipet.
A megcsalás nem ott kezdődik, hogy ki milyét hova dugja. Akkor már kellene implantátum, sőt, beépített hazugságvizsgáló a fejbe, mert ugye, ha mással beszél, másra gondol, másba szeret bele... És bármikor rá lehetne kérdezni, "szeretsz még, bocikám?!"
Irreálisnak tartom az egész elgondolást.
Egyébként nekem nem kellene ilyen. Párom kedvéért lehet, hogy bevállalnám, de legyünk őszinték, a bizalom ott halt meg, és akkor miért is házasodnánk?
Bízzon bennem annyira, hogy nem kell más férfi, és ugyanezt a bizalmat én is megszavazom neki.
"A Microsoft és a Apple összefogott"
Ez még a chippeltpénisznél is nagyobb bullshit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!