Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap lesz hogy 1 éve összeházasodtunk. Nem tudom hogy milyen meglepetest csináljak a felesegemnek. Van 1 hónapos babánk. Szerintetek mit csinaljak?
Kedves Kérdező!
Kezeld úgy, mint bármelyik különleges randitokat a házasságkötés előtt.
Persze, a baba menjen a nagyihoz vagy megbízható barátokhoz... úgy romantikusabb. Egy nap alatt ez megszervezhető.
Menjetek el hárman piknikezni valami különleges helyre.
Egy hós babát nem való még lepasszolni, ő fontosabb az évfordulótól, és az anyukának se nagyon kéne még ugrálni.
Szerintem bármit is találsz ki, örömöt fogsz vele okozni. Eleve ez, hogy nem felejtetted el, és készülsz rá, már ez nagyon jó ajándék. :)
Rendi férj vagy. :)
Nagy csokor virág 💐 sokat segíts neki, egy jó kaja (reggeli ágyban, egy jó ebéd, vacsi) mondd neki, hogy szereted, boldog vagy, most az együtt töltött idő, a boldogság ad neki sokat.
Vagy egy visszafogott fülbevaló amibe majd a baba nem tud kapaszkodni olyan, vagy fizesd be fodraszhoz, kormeit megcsinaltatni, kozmetikushoz egy 40percre vagy akármi.
Most csak írtam mindent, sokféle típusú nő van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!